16 Noiembrie

0
43

” Isus a raspuns : “Tu zici : “Daca poti !”….Toate lucrurile sînt cu putinta celui ce crede.!” Îndata tatal copilului a strigat cu lacrimi :”Cred Doamne ! Ajuta necredintei mele!”. Marcu 9:23-24

Într-o zi un administrtor al unei sali de teatru a primit un telefon de la o doamna care îi cerea ajutorul. Aceasta i-a spus ca si-a pierdut o brosa cu diamante, care poate sa fi cazut în sala de spectacol. Administratorul i-a cerut domnei sa astepte la telefon, în timp ce el avea sa trimita pe cineva sa caute în zona în care ea si-a avut biletul.

În doar cîteva minute un îngrijitor s-a întors avînd în mîna acea bijuterie pretioasa. Cînd însa administratorul a ridicat receptorul pentru a-i comunica acelei doamne vestea cea buna, linia era întrerupta. Doamna închisese receptorul ! Spre uimirea tuturor, aceasta nici n-a mai revenit cu vre-un alt telefon.

Desi brosa a fost gasita, administratorul n-a putut s-o înapoieze aceleia care o pierdusera, pentru ca legatura a fost întrerupta.

Ce situatie dureroasa ! În acelasi fel însa si Dumnezeu a pregatit pentru noi o cale prin care putem scapa de povara pacatului , primind darul vietii si-al rasplatirii vesnice, dar noi continuam sa traim ca acea femeie, o viata de durere, amaraciune si disperare, pentru ca ne-am închis inima ca nu cumva sa auzim vestea cea buna !

Cineva a spus : Columb a descoperit o noua lume; Copernic a descoperit un nou cer; dar Martin Luter , a descoperit un nou Dumnezeu! Un Dumnezeu plin de mila si de dragoste, care este gata sa ne dea darul mîntuirii. Aceasta ne este asigurata si o gasim numai prin Hristos. Deschide-ti inima prin credinta pentru El si acest dar va fi si al tau .

Rug. Dumnezeul dragostei ; eu cred; ajuta-mi necredintei mele .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.