16 MAI – SÂNGELE DOMNULUI ISUS

0
89


– “”¦ Sângele “¦ ca să slujească de ispășire pentru sufletele noastre”
(Levilic 17:11) –

Jeffrey Ebert spune: “Când aveam cinci ani, înainte să apară centurile de siguranță și airbaguri la mașini, familia mea mergea spre casă cu mașina pe un drum de țară cu sens dublu. Eu stăteam în poala mamei când o mașină condusă de un șofer beat a intrat pe contrasens și ne-a lovit din plin. Nu am nici o amintire a acestei coliziuni. Dar îmi amintesc teama și confuzia pe care am simțit-o când m-am văzut acoperit de sânge din creștet până în tălpi.

Apoi am aflat că sângele nu era tot al meu, ci al mamei. În acea fracțiune de secundă, când lumina farurilor i-a intrat în ochi, ea și-a încolăcit instinctiv trupul în jurul meu. Trupul ei s-a izbit de bord și capul ei s-a zdrobit de parbriz. Ea a suportat impactul”¦ ca eu să nu-l simt. A fost nevoie de operații costisitoare pentru ca mama să-și revină”. La cruce. Domnul Isus a luat asupra lui impactul păcatului și în momentul în care ne punem încrederea în el, sângele Lui vărsat ne împacă cu Dumnezeu. Este problema lui Dumnezeu. Biblia spune că “ochii Lui sunt așa de curați că nu pot să vadă răul, și nu pot să privească nelegiuirea!” (Habacuc 1:13).

Așa că Dumnezeu își rezolvă problema așezându-ne “în Hristos” si văzându-ne “prin sânge”. Compozitorul a scris: “Când Dumnezeu se uită la mine El nu vede ce am făcut. El vede numai sângele lui Hristos cel răstig­nit”. Cuvântul lui Dumnezeu spune: “Sângele “¦ slujește de ispășire pentru sufletele noastre”. Cuvântul “ispășire” înseamnă “curățire”. Minunat, sângele lui Isus acoperă prăpastia și ne face una cu Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.