„Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi” (Ioan 11:25)

Cu câțiva ani în urmă, a apărut o melodie devenită foarte cunoscută, care spunea: „Toți vrem să ajungem în cer, dar nimeni nu dorește să moară”. De ce? Deoarece nu suntem siguri că suntem pregătiți. Dar putem fi. Cum?

1) Te poți pregăti spiritual și emoțional. Domnul Isus a spus” „Eu sunt Învierea și Viată. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Și oricine trăiește și crede în Mine, nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?” (v. 25-26). Când îți pui nădejdea în Hristos, moartea nu-ti va fi sfârșitul, ci începutul celei mai mărețe stări ale tale.

2) Te poți pregăti din punct de vedere al relațiilor. Cum? Spunându-le zi de zi celor dragi din viața ta cât de mult îți pasă de ei. De asemenea trebuie să-i ierți pe cei ce ți-au greșit și să cauți iertarea lor dacă tu le-ai greșit (vezi Matei 11:25-26).

3) Te poți pregăti financiar. Una din ultimele lucrări ale lui Hristos pe cruce a fost să-Și încredințeze mama unuia dintre ucenici. Un bun gospodar lasă după el un testament valabil și instrucțiuni clare referitoarele la bunurile pământești și la modul în care dorește să aibă loc înmormântarea sa. Poate nu e un gând prea plăcut, dar e responsabilitatea ta spirituală. Pavel scrie: „Sunt strâns din două părți: aș dori să mă mut și să fiu împreună cu Hristos, căci ar fi cu mult mai bine” (Filipeni 1:23).

De ce a spus Pavel că în cer este „mult mai bine”? Pentru că Dumnezeu i-a arătat deja o fărâmă din ceea ce este cerul. David a simțit la fel: „înaintea Feței Tale sunt bucurii nespuse, și desfătări veșnice în dreapta Ta”. (Psalmul 16:11).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.