16 Iunie

1
32

“Dar voi, preaiubitilor, ziditi-va sufleteste pe credinta voastra preasfânta, rugati-va prin Duhul Sfânt, tineti-va în dragostea lui Dumnezeu, si asteptati îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viata vesnica.” Iuda 1:20-21

Prin acest îndemn, Iuda ne spune ca atunci când iubim pe Dumnezeu, vom umbla cu Dumnezeu într-un mod cu totul deosebit, experimentând puterea si dragostea Sa. Traind în acest fel, nu vom fi influentati de circumstantele vietii, pentru ca avem siguranta prezentei Lui si a partasiei cu El în orice vreme.

Am citit despre o fetita careia îi era frica sa mearga la culcare si sa doarma în patutul din dormitorul ei. Într-o seara, dupa trei sau patru drumuri pe care le-a facut la dormitorul parintilor, tatal ei i-a spus : ” asculta draga! de ce îti este frica sa mergi la culcare? N-ar trebui sa te temi, pentru ca nu esti singura în dormitorul tau. Dumnezeu este prezent în camera ta si te pazeste tot timpul, ca nu cumva sa ti se întâmple vreun rau. Pentru ca El este prezent peste tot, trebuie sa fii sigura si sa nu te temi de nimic, pentru ca El vegheaza si peste camera ta.

Cuvintele tatalui n-au încurajat-o însa pe fetita. De aceea, când s-a reintors în camera ei, aceasta s-a oprit în fata usii larg deschise si-a spus cu voce tare: ” Doamne; daca esti cu adevarat în camera mea, te rog sa nu-mi spui nici o vorba, pentru ca ma sperii de moarte!” De multe ori, Dumnezeu are multe lucruri pe care ar dori sa ni le spuna, dar se pare ca si unii dintre noi ar fi la fel de speriati, daca I-ar auzi vocea. Pentru cei care îl iubesc însa, Dumnezeu nu mai este un strain de care sa le fie teama, ci un adevarat iubit, pe care îl asculta cu placere.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa Te iubesc cu adevarat si sa nu ma mai tem de nimic, stiind ca nu ma lasi singur niciodata. Amin.

1 COMENTARIU

  1. e adevarat,ca atunci cand l-am primit pe Isus in viatza noastra ca salvator si mantuitor,putem sta linistitzi si plini de bucurie,ca El este cu noi si ne pazeste de orice rau,chiar daca ceva ne mai poate speria Isus intervine si nu ne lasa intr-o temere indelungata,si atunci de cine sau de ce sa ma tem?Fi-tzi treji si vegheatzi la cuvantul Domnului in orice moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.