„Ești bine? … Ea a răspuns: „Bine”
(2 Împărați 4:26)

Dacă ai muri astăzi, ai ajunge în cer? înainte sa dai un răspuns, citește următoarea istorisire.În anul 1871, un incendiu a distrus orașul Chicago, lăsând trei sute de morți și o sută de mii de oameni fără adăpost.

Avocatul Horatio Gates Spafford, un prieten al lui D.L.Moody, i-a ajutat pe locuitori să se repună pe picioare. După doi ani de oboseală și eforturi supraomenești, împreună cu familia sa, au hotărât să plece într-o vacanță meritată. Planul lor era să călătorească în Anglia și să i se alăture lui Moody într-o campanie de evanghelizare, după care să plece în Europa.

Deoarece Spafford a fost prins cu treburi, și-a trimis familia înainte, hotărând să se reîntâlnească pe cealaltă coastă a Atlanticului. Dar nu s-au mai întâlnit toți. Lângă Newfoundland, vasul s-a ciocnit de o barcă englezească și s-a scufundat în decurs de douăzeci de minute.

Soția lui Spafford, Anna, a supraviețuit agățându-se de un obiect plutitor, însă toate cele patru fetițe ale lor s-au înecat. În ziua următoare, Spafford a primit de la soția sa această telegramă îngrozitoare ce conținea doar două cuvinte:

„Salvata singură!” Numaidecât s-a dus sa fie alături de ea. Mai târziu, în timp ce îi povestea totul lui D.L. Moody, Spafford a spus încetișor: „E bine; facă-Se voia lui Dumnezeu”.

In acele zile de durere copleșitoare a fost inspirat să scrie îndrăgita cântare care i-a mângâiat pe mulți: „Când am pacea Domnului în inimă, poate să vină viforul. Atunci inima tot așa va cânta, bine e, bine e în Domnul”.

Poți cânta aceste cuvinte? Când Îl primești pe Domnul Isus ca Mântuitor personal, vei putea. De ce nu o faci astăzi? Cine știe ce va aduce ziua de mâine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.