16 Februarie

0
42

“Cînd L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca mort”¦” Apocalipsa 1: 17

Sînt multe lucruri în versetul de azi din care putem învata, luînd în considerarereactia apostolului Ioan în fata Domnului Isus si a slavei Sale.

Ca sot si tata am avut multe imagini care mi-au marcat viata: cea a miresei mele apropiindu-se de altar, sau nasterea celor trei copii.  Dar stiti ceva? Oricît de mari si de importante ar fi fost ele pentru mine, niciuna nu m-a facut sa cad la pamînt, ca un om mort!

Si totusi, atunci cînd l-a vazut pe Domnul Isus, Ioan nu a putut suporta imaginea dezvaluita ochilor sai. Ceea ce a vazut era prea mult pentru mintea lui si mult prea mult pentru corpul sau. De aceea a cazut asemenea unei frunze la picioarele Domnului Isus.

În aceasta zi as dori sa te întreb: care este atitudinea ta fata de Domnul Isus Hristos?

În Galateni 2: 20, apostolul Pavel ne spune: “Am fost rastignit împreuna cu Hristos, si traiesc… dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste în mine.””¦ este acesta si strigatul inimii tale? Pent Dumnezeu nu-si poate lua locul de slava în viata ta pîna ce eul tau nu moare”¦pîna ce eul nu esteadus la picioarele Domnului.

Exista în viata ta situatii pentru care înca nu te-ai pocait, pe care înca nu le-ai asezat la picioarele Domnului? Daca te recunosti în acesta situatie te îndemnca sa vii înaintea Domnului cu rugaciunea din Psalmul 139: 23-24: “Cerceteaza-ma, Dumnezeule, si cunoaste-mi inima! Încearca-ma, si cunoaste-mi gîndurile! Vezi daca sînt pe o cale rea, si du-ma pe calea vesniciei!”

Astazi vreau sa te încurajez sa îi lasi Domnului controlul vietii tale pentru ca în acest fel sa te conduca pe calea vesniciei.

DOMNUL ISUS HRISTOS NU POATE PRELUA CONTROLUL ASUPRA VIETII TALE DECÎT ATUNCI CÎND ÎTI RASTIGNESTI FIREA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.