15 octombrie ““ Diavolul ““ tatăl minciunii

0
57


-“Voi aveți de tată pe diavolul; și vreți să împliniți poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaș; și nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr”¦”
Ioan 8.44 –

Fiecare om trebuie să se înfățișeze cândva în fața lui Dumnezeu, chiar dacă nu a crezut în El. Cine nu-L crede pe Dumnezeu este un învins al lui satan. Pe satan oamenii îl iau prea puțin în serios și fără să observe aleargă pe căile lui.

Cândva satan a înșelat pe strămoșii noștri. De atunci urmașii lor sunt deschiși pentru minciunile lui și astfel au fost duși tot mai departe de Dumnezeu. Una din minciunile diavolului sună astfel: “Este prea devreme să te interesezi de Dumnezeu. Bucură-te de viață, caută-ți un câștig bun și trăiește-ți tinerețea!” Pe bătrâni îi înșală cu vorbele: “Este prea târziu, ai pierdut ocazia să vii la Dumnezeu.” Altuia îi șoptește: “Dumnezeu este prea bun, ca să te pedepsească pentru răul care l-ai făcut. Nu-ți face griji, Dumnezeu este dragoste.” Altuia îi spune: “Tu nu ești destul de bun pentru Dumnezeu; El are multe pretenții.” Celor neliniștiți le spune: “Drumul spre mântuire pe care ți-l oferă Biblia este prea simplu pentru a fi adevărat.”

Așa sunt mințiți oamenii permanent de diavolul și duși în pierzarea veșnică. Ce ne poate apăra de el? Numai ascultarea de vocea lui Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.