15 Noiembrie

1
45

“O alta parte a cazut în pamînt bun: a dat roada, care se înalta si crestea;si a adus: una treizeci, alta saizeci, si alta o suta .” Marcu 4:8

Samînta ce a cazut într-un pamînt bun asa cum a aratat Domnul Isus, îireprezinta pe cei ce aud Cuvîntul, Il primesc si Il pastreaza în inima lor.  Aici aceasta încolteste, creste si aduce roada în proportie de 30% ,60%, sauchiar de 100%.

Potrivit exemplului folosit de Domnul Isus în aceasta pilda, putem spune caorice fermier dupa ce a pregatit bine terenul, si a semanat o samânta buna,  se asteapta sa aiba un procent maxim de recolta , indiferent de cultura pecare o cultiva .

Chiar daca o parte din samînta se pierde la semanat, Dumnezeu poate sa nedea o recolta bogata numai atunci când terenul este bine pregatit. Cum esteterenul inimii tale ? Lasa-l pe Hristos sa-ti desteleneasca inima si saotransforme in pamînt bun, pentru ca roada spirituala din viata ta sa fie înprocent de 100%.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; schimba -mi inima pentru ca si viata mea sa fieplina de roada spirituala a Duhului Sfînt. Amin.

1 COMENTARIU

  1. Cand nu stii incotro sa privesti, e pentru ca nu stii ce iti ofera siguranta, ce iti ofera continuitate, si legatura…. lumea este rea si dura, si unul din ultimele lucruri pe care ti le ofera este siguranta, pace si liniste…. lumea, asta consuma din tine, nu iti ofera….

    Cand incepi o zi, dis de dimineata, nu stii incotro pleci, ce te asteapta… ce trebuie sa infrunti… ce trebuie sa faci sa supravietuiesti… stii din experienta fiecarei zile, ca ai munti de trecut si vai de strabatut.
    Nu poti avea pentru tine timpul pe care ti l’ai dori, cauti mai mult sa te satisfaca ce gusti ce vezi ce simti esti intr’o continua cautare si uiti esntialul si anume ca inima iti e itretasuta cu o panza de paianjen,ca ea e ca un pamant intelenit cu multe buruieni; asa e o inima care e intr’o cautare fara sens departe de mana care o poate ingriji si ai aduce libertate.MENIREA NOASTRA E SA FIM UN PAMANT BUN.Hai sa ne plecamin noi insine si sa ne privim sincer care’i calitatea pamantului nostru si ce facem in privina asta. Eu mi’am vazut “buruiana” care e in inima si care ocupa pamantul bun pregait de Dumnezeu.Aruncati “bruienile” ce va tin inimile ocupate, hai sa lasam inimile la dispozitia Lui sa faca din ele gradini ca cea din Eden unde totul e minunat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.