14 Noiembrie

1
48

” Isus a raspuns: “Tu zici: “Daca poti!””¦.Toate lucrurile sînt cu putintacelui ce crede!” Îndata tatal copilului a strigat cu lacrimi:”Cred Doamne!Ajuta necredintei mele!”. Marcu 9:23-24

Într-o zi un administrator al unei sali de teatru a primit un telefon de la odoamna care îi cerea ajutorul. Aceasta i-a spus ca si-a pierdut o brosa cudiamante de mare pret, care poate sa fi cazut în sala de spectacol.  Administratorul i-a cerut domnei sa astepte la telefon, în timp ce el aveasa trimita pe cineva sa caute în zona în care ea si-a avut locul.

În doar cîteva minute îngrijitorul s-a întors avînd în mîna acea bijuteriedeosebit de pretioasa. Cînd însa administratorul a ridicat receptorul pentrua-i comunica acelei doamne vestea cea buna, linia era întrerupta. Doamnaînchisese receptorul! Spre uimirea tuturor, aceasta nici n-a mai revenit cuvreun alt telefon.

Desi brosa a fost gasita, administratorul n-a putut s-o înapoieze doamneicare o pierduse, pentru ca legatura a fost întrerupta.

Ce situatie dureroasa! Dumnezeu a pregatit pentru noi o cale prin care sascapam de povara pacatului, primind ceea ce am pierdut: darul vietii si-alrasplatirii vesnice. Numai ca si noi continuam sa traim o viata de durere,  amaraciune si disperare, ca acea femeie, pentru ca ne-am închis inima fatade Dumnezeul care vrea sa ne anunte vestea cea buna.

Cineva a spus: Columb a descoperit o noua lume; Copernic a descoperit unnou cer; dar Martin Luther, a descoperit un mare Dumnezeu! Un Dumnezeu plinde mila si de dragoste, care este gata sa ne dea harul mîntuirii. Mântuireane este asigurata si o gasim numai prin Hristos. Deschide-ti inima astaziprin credinta si acest dar va fi si al tau .

Rugaciune: Dumnezeul dragostei; eu cred; ajuta necredintei mele. Amin.

1 COMENTARIU

  1. Cea mai mare problema care se regaseste in randul crestinilor este necredinta.Este groaznic ca nu avem incredere intr-un Domn asa de maret,ca ne pierdem speranta ca poate sa faca ceva bun in viata noastra,ca poate schimba radical lucrurile.Din pacate si eu ma regasesc aici…As fi atat de linistita daca mi-as pune increderea in El,atat de multa pace mi-ar umple sufletul,iar fericirea m-ar coplesi.Dar pentru asta trebuie sa avem multa rabdare,sa stim sa asteptam,sa credem ca Domnul inca mai poate face minuni,chiar si in viata noastra.In incercare se lucreaza la rabdarea noastra,iar rabdarea aduce biruinta,nu?Daca tot stim asa de multa teorie haideti sa si punem in practica:SA NE INCREDEM IN DOMNUL IAR BINECUVANTARILE SE VOR REVARSA ASUPRA NOASTRA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.