15 Martie

2
58

“Caci Eu stiu gîndurile, pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gînduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde.” Ieremia 29: 11

Cu adevarat atunci cînd mergem pe urmele Domnului nostru putem trai mari aventuri! Dumnezeu nu vrea ca sa traiesti o viata mediocra. El vrea ca tu sa te bucuri de minunatele Lui promisiuni pe care ti le-a facut în Cuvîntul Sau, promisiuni pentru un viitor bun si o nadejde vie.

Atunci cînd vei decide ca vrei sa îl urmezi pe Domnul Dumnezeu indiferent de circumstantele vietii, vei avea de purtat mari batalii.  Cei din jurul tauvor încerca sa te faca sa renunti la Dumnezeu si sa nu mai înaintezi pe calea pe care ai început sa mergi folosind fel de del de curse. Cu toate acestea, poti fi sigur de cel putin un singur lucru:Dumnezeu te va ajuta sa învingi orice obstacol.

Prima lupta pe care o vei avea de dus este cea care vine din parte prietenilor. Ei se vor opune deciziei tale de a-l urma pe Domnul Isus. Îti vor spune: “Nu vei putea sa faci asta” sau “Nu merita!”. Unii dintre ei s-ar putea sa se îndoiasca de tine. Însa prietenii adevarati vor sta alaturi de tine. De aceea este important sa îti alegi prietenii cu întelepciune.

Timpul este un alt obstacol pe care trebuie sa îl înfrunti atunci cînd te întorci la Domnul Isus Hristos. Poate parea greu sa trebuiasca sa astepti voia lui Dumnezeu, însa tine minte ca timpul ales de El este perfect.

Dumnezeu întîrzie îndeplinirea promisiunii de a reveni în lumea noastra prin Fiul Sau,  pentru a te întari în credinta si a-ti creste încrederea cu care sa vii în fata tronului Sau. El stie cînd esti pregatit! În Isaia 40: 31 ni se vorbeste despre puterea ce vine atunci cînd îl astepti pe Dumnezeu: “dar cei ce se încred în Domnul îsi înnoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla, si nu ostenesc.””

Ma rog ca astazi sa iei decizia de a-L urma pe Dumnezeu indiferent de circumstante. Si tine minte un lucru: orice obstacol este o oportunitate data de Domnul pentru a te asemana mai mult cu Isus Hristos. Daca îti tii ochii atintiti spre promisiunile minunate pe care Dumnezeu le are pentru viata ta, vei putea învinge orice obstacol.

FIECARE OBSTACOL PE CARE ÎL ÎNTÎLNESTI ÎN VIATA DE CRESTIN ESTE O OPORTUNITATE DE A TE ASEMANA MAI MULT CU DOMNUL ISUS HRISTOS.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.