15 Mai – TRANSFORMĂ-TI CREDINțA ÎN FAPTE!

0
46

“Dacă știți aceste lucruri, ferice de voi, dacă le faceți” (loan 13:17)

Biblia spune: “Credința fără fapte este zădarnică” (lacov 2:20). Unele rugăciuni primesc răspuns numai când treci la fapte. Când femeia care avea o scurgere de sânge a luat inițiativa, s-a înghesuit în mulțime și s-a atins de marginea hainei lui Isus, El i-a spus: “îndrăznește, fiică! Credința ta te-a tămăduit.” Și s-a tămăduit femeia chiar în ceasul acela” (Matei 9:22).

Iar cu o altă ocazie, citim: “Pe când intra într-un sat, L-au întâmpinat zece leproși. Ei”¦ și-au ridicat glasul, și au zis: “Isuse, învățătorule, ai milă de noi!” Când i-a văzut Isus, le-a zis: “Duceți-vă și arătați-vă preoților!” (Luca 17:12-14).

Conform legii evreilor, o persoană necurată descoperită în apropierea Templului putea fi omorâtă cu pietre. Așadar, urmând sfatul lui Isus, acești oameni își puneau viața în pericol. Dar ei au riscat și “pe când se duceau, au fost curățiți” (Luca 17:14). Domnul Isus a spus: “Dacă știți aceste lucruri, ferice de voi, dacă le faceți”. Deciziile și faptele tale se bazează pe ceea ce crezi.

Un învățător scrie: “Oricine poate crede în timp ce stă in biserică sau când totul merge bine în viața lui. Dar când ieși din biserică descoperi ce ai tu cu adevărat. Puterea de vindecare era disponibilă în mod evident și acești oameni au crezut că Domnul Isus îi poate vindeca. De aceea au și venit la El de la început. Ei nu s-au îndoit de puterea Lui. Cheia a fost că de îndată ce au făcut ce le-a spus Isus, ei au fost vindecați”. Deci cuvântul pentru tine astăzi este: transformă-ți credința în fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.