15 Mai

1
41

” dar cei ce se încred în Domnul îsi înnoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.” Isaia 40:31

Am gasit un paragraf dintr-o nuvela ce prezinta foarte bine care este starea pe care o traiesc cei mai multi oameni la începutul saptamânii.

“Într-o luni dimineata când primele raze de soare au scaldat patul în care se odihnea, Boby a fost trezit de o sonerie. Pentru ca la început a crezut ca este telefonul, el a ridicat receptorul asteptând sa auda vesti de la copiii sai, care plecasera pentru weekend la munte.

Când a vazut ca soneria nu se opreste nici dupa ce ridicase receptorul, Boby a înteles ca sunetul este de fapt al ceasului desteptator ce-l anunta ca a sosit ora când trebuie sa se trezeasca.

Pentru ca nu-si putea explica cum noaptea trecuse asa de repede, Boby si-a pus perna peste fata, încercând sa mai prinda câteva minute de somn. Constient însa ca trebuie sa mearga la servici, si-a scos picioarele de sub asternut, lasându-le sa atârne pe marginea patului de parca n-ar fi avut curajul sa atinga dusumeaua.

Dupa ce a stat asa o vreme de parca n-ar fi stiut cu ce ar fi trebuit sa continue, Boby s-a îndreptat spre baie calcând însa încet, ca nu cumva sa-si întrerupa visele. Când a deschis robinetul pentru a se barberi a depus tot efortul si i-au trebuit minute bune pâna când s-a hotarât sa ia apa în palme si sa se spele pe fata!”

Experienta traita de Boby nu-i o raritate, pentru ca în acest fel se trezesc aproape 70% dintre barbati si încep ziua de luni, obositi si fara viata.

Desi oamenii de toate vârstele traiesc tot mai frecvent aceasta oboseala, sunt însa si oameni care, la fel ca cei despre care vorbea profetul Isaia, alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc. Acestia sunt cei ce se încred în Domnul, având o buna motivatie pentru lucrurile pe care le împlinesc.

Te numeri printre acestia?

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa ma sprijin pe ajutorul Tau, pentru ca sa nu mai obosesc niciodata. Amin.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.