15 FEBRUARIE ESTI RODITOR? (2)

0
43

“Înmulțiți-vă” (Geneza 1:28)

Domnul Isus a spus: “pe orice mlădiță care aduce roadă, o curățește, ca să aducă și mai multă roadă” (loan 15:2). Fără curățare periodică, vița va produce doar o parte din potențialul ei. Vița de vie are un singur scop: să producă struguri. Energia consumată pentru orice altceva este o risipă. Vierul are în minte patru lucruri: să taie ce este pe moarte sau ce a murit deja; să aibă grijă ca soarele să ajungă la mlădițele cu rod; să mărească dimensiunea și calitatea strugurilor; să încurajeze dezvoltarea altor struguri.

Pentru a face loc belșugului pentru care te-a răscumpărat Hristos, El va tăia acele părți din viața ta care-ți consumă din timpul și energia necesara lucruritor cu adevărat importante pentru El. Pentru a realiza lucrul acesta, El va continua, chiar tlacă tu nu-i înțelegi metodele de lucru. Scopul Lui pentru viața ta este tăierea obiceiurilor și atitudinilor rele, a relațiilor nepotrivite, a anumitor priorități și a oricăror altor lucruri care te abat de la chemarea ta cea mai înaltă. Te rogi pentru binecuvântarea lui Dumnezeu în viața ta? Te rogi să te facă mai roditor în lucrarea Sa? Atunci pregătește-te pentru tăiere! Curățarea este modul în care Dumnezeu răspunde la rugăciuni. Uneori noi dăm vina pe diavol sau pe alți oameni pentru iterderea anumitor lucruri din viața noastră. Nu, “El curățește”.

Astăzi, dacă Dumnezeu te curățește: 1) Ai grijă, nu rata această perioadă de curățire. 2) Întreabă-L pe Dumnezeu dacă ești curățit pentru a aduce mai mult rod sau ești disciplinat din cauza păcatului ““ este o diferență. Dacă e din cauza păcatului, pocăiește-te și mergi înapoi pe cale cât mai curând posibil. 3) Dacă răspunsul tău la procesul de curățare este bun, vei începe să te miște de la nerodire la binecu­vântare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.