15 AUGUST CÂND ESTI ÎNGRIJORAT (4)

2
44

“Nu vă îngrijorați de nimic” (Filipeni 4:6)

Ești astăzi îngrijorat de ceva? Atunci setează-ți mintea cu următoarele promisiuni. Sau mai bine, poartă-le cu tine și citește-le regulat:

1) “întăriți-vă și îmbărbătați-vă. Nu vă temeți și nu vă înspăimân­tați “¦ cu noi este Domnul, Dumnezeul nostru, care ne va ajuta”

(2 Cronici 32:7-8). 2) “Dar pe tine te voi izbăvi în ziua aceea, zice Domnul, și nu vei fi dat în mâinile oamenilor de care te temi” (leremia 39:17).

3) “Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: ești al Meu.” Dacă vei trece prin ape” Eu voi fi cu tine; și râurile nu te vor îneca” (Isaia 43:1-2).

4) “Nu vă temeți “¦ căci nu voi veți lupta, ci Dumnezeu” (2 Cronici 20:15).

5) “În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți [aveți curaj, fiți plini de încredere, fiți siguri] Eu am biruit lumea” [am golit-o de puterea de a vă face rău și am cucerit-o în locul vostru] (loan 16:33).

6) “Eu mă culc și adorm în pace, căci numai Tu, Doamne, îmi dai liniște deplină în locuința mea” (Psalmul 4:8).

7) “Când strigă cei fără prihană, Domnul aude, și-i scapă din toate necazurile lor” (Psalmul 34:17).

8) “Vei fi plin de încredere, și nădejdea nu-ți va fi zadarnică. Te vei uita în jurul tău, și vei vedea că te poți odihni liniștit” (Iov 11:18).

9) “ei se vor război cu tine, dar nu te vor birui; căci Eu voi fi cu tine, ca să te scap și să te izbăvesc, zice Domnul” (leremia 15:20).

10) “Căci sunt bine încredințat că nici moartea, nici viața, nici îngerii, nici stăpânir­ile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălțimea, nici adâncimea, nici o altă făptură nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru” (Romani 8:38-39).

11) “Cei ce cunosc Numele Tău, se încred în Tine, căci Tu nu părăsești pe cei ce Te caută, Doamne!” (Psalmul 9:10).

12) “Domnul este Păzitorut tău, Domnul este umbra ta pe mâna ta cea dreaptă “¦ Domnul te va păzi de orice rău, îți va păzi sufletul. Domnul te va păzi la plecare și la venire” (Psalmul 121:5-8)

2 COMENTARII

  1. Nu Maica Domnului a murit pentru tine, ci Isus Hristos. Incearca sa citesti Biblia, si daca gasesti undeva , in Biblie, sa te inchini Maicii Domnului, atunci fa-o in continuare fara retineri, insa daca scrie sa te rogi Fiului lui Dumezeu, atunci schimba-ti obiceiul. M a bucur ca mai sunt oameni ca si tine care totusi sunt sinceri, si cu credninta in Dumnezeu. Dumezeu sa te lumineze si sa iti trimita ajutor din locasul Sau cel sfant!increde-te in continuare in El, caci El e cel care da putere in incercare si te ajuta sa inaintezi in problemele tale!

  2. Asa este… Eu va spun drept ca trec prin greutati mari, nu sunt in tara, dar Domnul e cu mine. Am icoane aiic cu mine, aprind lumanari , plang si ma rog in genunchi si nu dureaza mai mult de o zi si primesc raspuns de la Dumnezeu… Eu il simt pe Dumnezeu si pe Maica Domnului, sunt mereu langa mine , in rest nu am pe nimeni … Sfanta zi de azi sa va aduca bucurie la toti si liniste !..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.