15 August

0
42

“Petru si Ioan se suiau împreuna la Templu, la ceasul rugaciunii: era ceasul al noualea. Acolo era un om olog din nastere, care era dus si pus în toate zilele la poarta Templului, numita “Frumoasa”, ca sa ceara de mila de la cei ce intrau în Templu. Omul acesta, cînd a vazut pe Petru si pe Ioan ca voiau sa intre în Templu, le-a cerut milostenie.” Faptele Apostolilor 3: 1-2

Versetele biblice de astazi ne prezinta un olog lipsit de speranta”¦În aceeasi situatie se gasesc însa si foarte multi oameni din zilele noastre. Fiindca nu mai au nicio nadejde, acestia reactioneaza la fel cum a reactionat si personajul nostru: cerînd de mila si cautînd ajutor, doar pentru a-si face ziua de azi mai buna.

Cea mai frumoasa parte a acestei povesti este însamomentul în care îl putem vedea pe Isus Hristos în actiunile si raspunsul pe care Petru si Ioan l-au dat acestui om neajutorat. Ei i-au dat atentie, în acelasi fel în care si Domnul Isus acorda atentie oamenilor cazuti din vremea în care a slujit în mijlocul acestei lumi, apoii-au aratat si calea spre restaurare si vindecare.

Isus Hristos a venit ca sa îi salveze pe cei care sunt asemenea omului din pasajul de astazi, care era olog din nastere. El a venit pentru a-i ridica pe cei zdrobiti, schiloditi și îpovarati de necazurile vietii.

În Faptele Apostolilor 3: 8 citim: “dintr-o saritura a fost în picioare, si a început sa umble. A intrat cu ei în Templu, umblînd, sarind, si laudînd pe Dumnezeu.” Acest om a întrat în Templu pentru prima data, însa pe picioarele lui, sarind si laudîndu-L pe Dumnezeu care tocmai îl vindecase!

Domnul Isus este singurul care poate sa îl ridice pecel necredincios si tot El e singurul care îl pune pe credinciosul cazut înapoi pe drumul cel bun.

De aceea, daca ai nevoie de vindecare, întoarce-te chiar acum la Isus Hristos!

DOMNUL ISUS A VENIT CA SA-I SALVEZE PE CEI ZDROBITI SI SCHILODITI DE STRESUL SI PACATELEACESTEI LUMI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.