15 Aprilie

0
36

“Deci, dacă Eu, Domnul și Învățătorul vostru, v-am spălat picioarele, și voi sunteți datori să vă spălați picioarele unii altora.” Ioan 13:14

În versetul biblic de astăzi găsim o poruncă a Domnului Isus care ne spune că trebuie să ne spălăm picioarele unii altora.

Unii comentatori sugerează că această poruncă introduce o practică pe care biserica ar trebui să o împlinească asemenea botezului sau cinei Domnului. Atunci însă când examinăm mai atent acest text, descoperim că prin actul spălării picioarelor, Domnul Isus ne dă numai un exemplu și nu instituie un nou simbol.

Prin actul spălării picioarelor El face o demonstrație a ceea ce înseamnă a fi un slujitor al lui Dumnezeu și ce lucrare ar trebui acesta să împlinească. Domnul Isus ne arată că trebuie să ne supunem unii altora și să ne slujim unii altora, după exemplul pe care El ni l-a dat.
De fapt, El așteaptă ca noi să ne iubim unii pe alții, la fel cum și El ne-a iubit.

De aceea, prin actul spălării picioarelor, Domnul Isus ne-a arătat o dimensiune a dragostei, care n-a mai fost exprimată sau experimentată până atunci. O dragoste care slujește și se sacrifică pentru alții!

El așteaptă ca și noi să arătăm aceeași măsură a dragostei față de toți cei din jurul nostru.
Cine este persoana pe care ar trebui să o slujești în acest fel? Indiferent de cine este această persoană pe care Dumnezeu ți-o aduce în atenție, te îndemn în această zi să părăsești zona ta de confort și să-i arăți o dragoste așa cum și Hristos te-a iubit, pentru ca să poți fi astfel slujitorul care dorește Hristos să fii.

ISUS AȘTEAPTĂ SĂ-I IUBEȘTI PE CEI DIN JURUL TĂU LA FEL CUM ȘI EL TE-A IUBIT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.