„Mă bucur când mi se zice „Haidem la Casa Domnului!” (Psalmul 122:1)

Oamenii stau departe de biserică din mai multe motive, uneori, ei se simt stingheriți întrucât credința lor nu este așa de bună precum cred ei că ar trebui să fie. Sau încă se luptă cu anumite probleme. Sau se simt deprimați pentru că au impresia că celorlalți le merge bine, iar lor nu. Nu lăsa ca descurajarea să te îndepărteze de familia ta spirituală.

Ai nevoie de dragostea și de sprijinul lor. Ai nevoie să-i auzi spunând: „Noi am reușit și prin harul lui Dumnezeu si tu vei reuși”. Biblia spune: „Să nu părăsim adunarea noastră, cum au unii obicei” (Evrei 10:25).

Cuvântul „a părăsi” este luat din trei cuvinte grecești care s-ar putea traduce „afară”, „jos” și „în urmă”. El descrie o persoană care se simte lăsată pe dinafară, decăzută spiritual și emoțional și cu mult în urma tuturor. In clipa în care ai aceste sentimente, diavolul îți șoptește: „Nu te duce astăzi la biserică; nu trebuie să mergi acolo cu toți acei oameni cumsecade  .

Dacă diavolul te poate separa de ceilalți credincioși tocmai atunci când ai cea mai mare nevoie de ei, el îți poate fura ceea ce ți-a pregătit Dumnezeu.

Firește, poți sta acasă, poți citi Biblia și poți urmări programul creștin de la radio sau de la televizor Dar când ești înconjurat de familia tâ spirituală primești răspunsuri, experimentezi bucurie și primești încurajarea pe care nu o poți găsi nicăieri altundeva.

Biserica este ultimul loc în care diavolul vrea să te duci când te simți căzut. El știe că dacă mergi acolo, vei fi atins de prezența Domnului și vei reuși să te târăști afară din groapa în care ai căzut. Așa că, du-te la biserică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.