14 Mai V-ați rugat?

0
36

“Eu am încredere în bunătatea Ta, sunt cu inima veselă, din pricina mântuirii Tale.” Psalm 13.5

Pastorul Bodelschwingh (1831-1910) a fost mulți ani directorul instituției, numite cu numele său, din Bielefeld. Unul din angajații săi a relatat urmă­toarea întâmplare: într-un caz, chirurgul șef a trebuit să-i spună pastorului că regretă, dar pacientul nu mai poate fi salvat. Atunci pastorul l-a întrebat pe profesor: “V-ați rugat pentru salvarea lui?”

Profesorul zâmbi, la fel și asistenții săi. Bodelschwingh trecu cu vederea acest lucru și spuse: “Deci nu! Bine, atunci voi discuta eu această problemă cu Dumnezeu!” A stat pe genunchi în camera sa o oră și s-a rugat. Apoi a intrat în camera bolnavului. Aici, sora medicală care îl îngrijea pe bolnav, i-a venit în întâmpinare și i-a spus: “Domnule pastor, de o jumătate de oră, bolnavului îi merge deodată uimitor de bine!”

După câteva săptămâni, bolnavul s-a însănătoșit. Atunci, într-o oră de liniște, profesorul bătu la ușa pasto­rului și îi spuse: “Domnule pastor, nu voi mai râde nicio­dată, când mă veți îndemna să mă rog!”

El aude suspinul sufletului tău/și plângerea inimii ta­le/ceea ce nimănui nu-i poți povesti/spune-i cu îndrăz­neală lui Dumnezeu./EI nu e departe,/e foarte aproa­pe/ascultă cu plăcere/rugăciunea celui sărman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.