14 Iunie

0
38

“Și chiar dacă va trebui să fiu turnat ca o jertfă de băutură peste jertfa și slujba credinței voastre, eu mă bucur și mă bucur cu voi toți. Tot așa și voi, bucurați-vă, și bucurați-vă împreună cu mine.” Fil.2:17-18

Toti cei ce facem parte din familia lui Dumnezeu ar trebui sa fim ca o adevarata echipa care ne purtam de grija unii altora. Acest fapt este deosebit de important, atunci cînd trebuie sa-i ridicam pe cei cazuti, sa-i încurajam pe cei deznadajduiti sau sa ne întarim unii pe altii în credinta.

Prietenii adevarati sînt întotdeauna disponibili si la îndemîna. Iar fiecare dintre noi avem nevoie de acest fel de prieteni.

Ai persoane în viata ta la care sa poti apela dupa ajutor atunci cînd ai ajuns în vreunnecaz? Daca nu ai astfel de persoane în jurul tau, te încurajez sa-ti faci cu prioritate astfel de prieteni. Prieteni care sa te iubeasca sincer si sa-ti fie alaturi în toate împrejurarile vietii!

Sa nu uiti însa ca noi nu numai ca avem nevoie de prieteni, dar trebuie sa si fim buni prieteni. Avem nevoie de cineva care sa ne fie aproape si sa ne îngrijeasca atunci cînd trecem prin necazuri, dar la rîndul nostru si noi ar trebui sa ne împlinim aceeasi responsabilitate, fiind buni prieteni.

De aceea, lasa-ma în aceasta zi sa-ti prezint urmatorul gînd: în Biblie ni se spune ca Dumnezeu ne-a numit prietenii Sai. În calitate de credincios, tu esti prietenul lui Dumnezeu!

Desi pentru multi aceasta realitate este aproape imposibil de crezut, aceasta este exact starea în care Dumnezeu ne-a asezat prin Hristos! De aceea viata înseamna a avea o relatie buna cu Dumnezeu si cu cei din poporul Sau. Iar a avea relatii bune, este comoara cea mai de pret pe care o poti avea în viata.

CEI CREDINCIOSI SÎNT CA MEMBRII UNEI FAMILII CARE TRAIESC PENTRU A SE AJUTA UNII PE ALTII !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.