14 Iunie

1
40

” Ci voi veti primi o putere, când Se va pogori Duhul Sfânt peste voi . si-Mi veti fi martori în Ierusalim, în toata Iudeia , în Samaria, si pâna la marginile pamântului.” Fapte 1:8

Ca oameni ai lui Dumnezeu, avem mari responsabilitati pe care trebuie sa le împlinim în mijlocul acestei lumi. A fi gata a le împlini, nu înseamna numai a creste în standardul dragostei si al neprihanirii, dar si a ne duce pâna la capat, lucrarea care ni s-a încredintat.

Într-o scena dintr-un desen animat, era prezentat un personaj de film, care înainte sa adoarma îsi analiza activitatea din ziua care era pe sfârsite. “Sunt multi oameni care astazi n-au treminat lucrarea pe care au început-o de dimineata: îsi zicea el. N-as vrea sa ma numar niciodata printre acestia!”

În scena urmatoare, care prezenta începutul unei noi zile, acelasi personaj era sub pat, unde tremurând din toate încheieturile, îsi zicea mereu: “astazi nu mai încep nici o lucrare, pentru ca mi-e frica ca nu voi sfîrsi ceia ce doresc sa fac!”

Sa nu mai faci nimic, nu poate fi modelul de viata al unui bun crestin. Noi trebuie sa-i slujim pe altii, fiindca si Dumnezeu ne-a slujit.

Ce lucrare asteapta Dumnezeu sa împlinesti astazi? Nu cumva astazi Dumnezeu îti spune sa ajuti pe cineva sa cunoasca mai mult Cuvântul Scripturii, fiind pentru el ca un învatator de Scoala Duminicala?

Nu auzi cumva vocea Lui, care te îndeamna sa mergi si sa-l ajuti pe prietenul tau, sau sa-l vizitezi pe vecinul aflat în suferinta? Cum esti pregatit sa raspunzi, daca cineva ar suna la usa si ti-ar cere ajutorul?

Daca tu si cu mine n-am fi gata sa împlinim aceste slujiri; atunci cine crezi ca ar trebui sa le faca?

Desi Dumnezeu ne cheama sa ne achitam de responsabilitati, El nu ne lasa niciodata singuri. Prin Duhul Sau , ne da putere si pregateste toate resursele, pentru ca ceea ce-am început sa putem împlini.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu ma tem sa încep lucrarile pe care astepti sa le împlinesc, stiind ca îmi vei da putere si ajutor , pentru a le duce la bun sfârsit. Amin.

1 COMENTARIU

  1. totzi cei rascumparatzi la calvar,suntem mantuitzi si Isus si-a terminat lucrarea acolo sus pe cruce,dar Duhul Sfant este inca la lucru,caci umbla dupa totzi cei scrisi in cartea vietzi sa-i aduca in trupul lui Isus,si totusi multzi il refuza si il intristeaza pe Duhul Sfant,lasatzi Duhul Sfant sa lucreze,in biserica ,in voi,fara de care nu vetzi birui si vetzi ramane afara, unde va fi necazul cel mare,Doamne ajuta-ne sa primim Duhul Tau cel Sfant,si sa il lasam sa lucreze in noi,faca-se voia ta,IOAN 16,5-15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.