14 Iulie -PREIA CONTROLUL ASUPRA VIEȚII TALE

0
41


“Am pus înainte viața și moartea “¦ Alege viața”
(Deuteronom 30:19)

Alegerea este cea mai mare putere pe care ți-a dat-o Dumnezeu. Prea mulți dintre noi ne acceptăm pur și simplu viețile ““ noi nu suntem propriii noștri lideri. în consecință, nu putem scăpa de propriul nostru stil.

Supraviețuitoarea Holocaustului, Elie Wiesel, a scris în “Souls On Fire (Suflete incendiate ““ n.tr.)” că atunci când mori și mergi să te întâlnești cu Făcătorul tău nu vei fi întrebat de ce nu ai devenit un Mesia sau de ce nu ai găsit remediul pentru cancer. Vei fi întrebat doar: “De ce nu ai fost tu însuți? De ce nu ai devenit tot ceea ce ai fost creat să fii?”

Împlinirea voii lui Dumnezeu pentru viața ta necesită responsabilitate față de tine însuți și față de viața ta. Cum poți face asta? Spunând da mai întâi lui Dumnezeu și apoi ție însuți. De fiecare dată când spui da, te deschizi spre potențialul pe care ți l-a dat Dumnezeu și spre cele mai mari posibilități. Dacă ești obișnuit să spui nu, poate ți se va părea greu. Dacă lucrul acesta este greu în cazul tău, atunci cel puțin fii dispus să spui “poate”.

Într-o zi, un tată al cărui copil suferea de o boală cronică, L-a rugat pe Domnul Isus să-l vindece. Isus i-a spus: “Dacă ai credință, toate lucrurile sunt posibile pentru cel ce crede”. Numaidecât, tatăl copilului a plâns și a spus cu lacrimi în ochi: “Doamne, cred, ajută necredinței mele!” (Marcu 9:23:24).

Dacă ești o persoană care se îndoiește de sine, rostește aceeași rugăciune. Dumnezeu o va asculta. Nu uita niciodată că ești unic, că ești înzestrat cu talente, că ai experiențe și oportunități pe care nimeni altcineva nu le-a mai avut ““ și nu le va mai avea. Ești responsabil să fii tot ceea ce te-a făcut Dumnezeu să fii, nu doar pentru propriul tău beneficiu, dar și pentru al celorlalți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.