14 Februarie – În cine credem?

0
37

“Crede în Domnul Isus, si vei fi mântuit”¦” Faptele Apostolilor 16.31

La controlul de pasapoarte al aeroportului erau multi oameni. Unii se grabeau pentru a fi la timp la avion. La rând ajunse un domn în vârsta. El întinse functionarului pasaportul. “Un moment”, spuse functionarul, “pasaportul dumneavoastra a expirat.” Domnul raspunse: “Nu fiti asa de meschin. Important este ca am pasaport!” ““ “Nu”, spuse functionarul cu hotarâre, “important este sa aveti un pasaport valabil!”

La fel este si cu credinta: nu este vorba de a avea o oarecare credinta, ci de a avea credinta adevarata, o credinta cu care se poate trai în orice zi, care da sprijin si în cele mai mari încercari, o credinta cu care se poate muri. Moartea este o mare proba a autenticitatii credintei noastre!

De aceea nu vorbim de faptul ca noi credem, ci în cine credem. Apostolul Pavel putea spune ca stie în cine a crezut: “Si din pricina aceasta sufar aceste lucruri; dar nu mi-e rusine, caci stiu în cine am crezut. Si sunt încredintat ca El are putere sa pazeasca ce i-am încredintat pâna în ziua aceea.” Apostolul avea credinta adevarata. Dar noi?.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.