14 August

1
37

“Avraam, parintele nostru, n-a fost elsocotit neprihanit prin fapte, cand a adus pe fiul sau Isac jertfa pe altar ? Vezi ca credinta lucra împreuna cu faptele lui, si prin fapte, credinta a ajuns desavarsita? Asfel s-a împlinit Scriptura care zice: ” Avraam a crezut pe Dumnezeu, si i s-a socotit ca neprihanire”; si el a fost numit.”prietenul lui Dumnezeu.” Iacov.2:21-23

Într-o replica dintr-un desen animat se spunea ca: ” un sarut, alunga mania!” Aceeasi experienta, o traiesc si toti cei ce au un prieten adevarat.

Un studiu recent, efectuat pe 7.000 de oameni care s-au îmbolnavit de cancer, sau au suferit accidente vasculare, a aratat ca cei ce au avut pe cineva sa-i sustina, s-au vindecat mai repede, au trecut mai usor prin aceste probleme si au trait mai mult, fata de cei ce n-au avut parte de acelasi suport.

Fiecare dintre noi, avem pe cineva care ne este o persoana speciala; nu-i asa?

Se poate sa nu-mi cunoasteti prietenii, nici eu sa nu vi-i cunosc pe ai vostri, dar cu toate acestea, fiecare dintre noi avem, o mama, o sotie, un frate sau un prieten, care este pentru noi o persoana speciala.

Mai mult însa decat aceste persoane iubite, exissta un prieten mai bun decat oricare alt prieten, care trebuie sa ne fie prieten comun.  Cel ce se ofera a ne fi cel mai bun prieten, este Domnul Isus. Daca îl vei alege sa fie Domnul inimii tale, si-L vei lasa sa-ti fie prietenul adevarat, atunci viata ta nu va mai fi la fel.

Împreuna cu El, toate îngrijorarile si problemele vietii le vei trece mai usor, pentru ca vei avea parte de cel mai mare ajutor pe care cineva poate sa ti-l ofere.

Rugaciune:Doamne Isuse; îti multumesc ca Te oferi sa-mi fii prietenul adevarat. Ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa astept ajutorul cu care esti gata sa ma sustii, pentru ca sa nu mai fiu singur niciodata. Amin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.