14 August

0
56


” Cel fara prihana înverzeste ca finicul , si creste ca cedrul din Liban . Cei saditi în Casa Domnului , înverzesc în curtile Dumnezeului nostru . Ei aduc roade si la batrânete, sunt plini de suc si verzi…” Ps.92:12-14

  Doua surori în vârsta si-au cumparat o casa nouape ostrada principala  într-un mare oras . În ziua când s-au mutat în noua locuinta , acestea  au pus în fata casei un anunt pe care au scris cu litere mari :”Antichitati” .

Vazând anuntul, multi trecatori se opreau dorind sa afle ce lucruri interesante pot sa gaseasca la aceasta oferta. Atunci când ajungeau pe terasa din fata casei, vizitatorii însa erau  serviti de cele doua suroricu ceai si prajituri , dupa care urma o lungaconversatie.

 Dupa o asa primire calduroasa, multi vizitatoriîntrebau :” Unde sunt antichitatile ?” Tocmai le-ati si vazut!raspundeau surorile zâmbind .  Ne-am mutat recent în aceasta zonasi am doritsastabilimo buna relatiecu vecinii si cu toti cei ce nu ne-ar fi trecutaltfel pragul. De aceea am ales aceasta provocare !

 Cele doua surori nu s-aujenat de vârsta lor înaintata si nici nu s-au plâns noilor vecini de povara anilor trecutiEle îsi cunosteau bine conditia vietii si au facut din aceasta situatieun prilej de provocare si de buna dispozitie.

 În zilele nostre nu se mai vorbeste despre valoarea si importanta atitudinilor. O atitudine corecta fata de noi însine si fatadecircumstantele vietii , dovedeste însa credinta si maturitate spirituala. Abordând provocarile vietii în acest fel , vom stabili relatii trainice si vom dobândi pace launtrica.

  Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa umblu în neprihanire si sa ma hranesc zilnic cu hrana spirituala a Cuvântului Tau, pentru ca în orice vremesa fiu plin de vigoare  si prospetime spirituala. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.