13 August

0
69


” Întariti-va dar mâinile obosite si genunchii slabanogiti; croiti carari drepte cu picioarele voastre , pentru ca cel ce schiopateaza sa nu se abata din cale, ci mai degraba sa fie vindecat.” Evrei 12:12-13

Ai fost vreodata asa de obosit , încât sa nu mai ai putere nici pentru ati misca picioarele ? Te-ai simtit vreoadata la fel ca acest autor anonim care a scris versurile :

As vrea sa fiu o stânca asezata
Pe-un deal în fata cerului senin,
Sa m-odihnesc nedaranjata
Dormind adânc, un somn deplin !

Traim într-o lume în care tot mai multi oameni sunt frânti de oboseala si fara vointa de a mai face ceva. Pe de alta parte , oamenii de succes sunt etichetati a fi :”oameni plini de energie”! Ei reusesc sa relizeze foarte multe lucruri , pentru ca sunt persoane active. Se învârt toata ziua ca un titirez fiind prezenti peste tot. Urmarindu-le activitatea, ti se pare ca sunt “supermani” , având o energie inepuizanta.

Daca te numeri printre aceia carora luni dimineata le este greu sa coboare din pat , ca sa mearga la scoala, sau la servici, asculta îndemnul apostolului Pavel : “întariti-va dar mâinile obosite si genunchii slabanogiti; croiti carari drepte cu picioarele voastre , pentru ca cel ce schiopateaza sa nu se abata din cale…!

Rug. Doamne Dumnezeule ; învioreaza-mi sufletul si întareste-mi mâinile obosite si geninchii slabanogiti , pentru ca sa te pot urma fara sovaire. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.