13 Iulie

0
41

” Laudati pe Domnul, caci este bun, caci îndurarea Lui tine în veci ! ” Ps 106 : 1

Campbell Morgan, a mers sa viziteze o membra a bisericii sale. Ajuns la casa acesteia el a fost surprins sa afle ca aceasta urma sa fie evacuata din casa în care locuia , pentru ca nu si-a platit rata penru banca de la care a împrumutat banii . Aceasta s-a întîmplat într-o sîmbata seara.

Duminica dimineata , pastorul a anuntat o colecta speciala în biserica pentru a aduna banii necesari ca sa plateasca aceasta rata . Biserica a adunat banii, i-a dat pastorului care luni dimineata devreme a mers sa duca banii celei ce nu-si putea plati datoria. Ardea de nerabdare sa-i comunice aceasta veste buna si sa-i dea banii . A batut la usa ; dar n-a primit nici un raspuns.

Ce dezamagire ! A batut din nou si mai insistent ; dar si de aceasta data nu i-a raspuns nimeni . A plecat simtind ca este respins ! Mai tîrziu a aflat ca membra bisericii sale fusese tot timpul acasa , dar i-a fost frica sa deschida usa pentru ca se gîndea ca cel care bate este colectorul taxelor, ce a venit sa-i ceara banii.

Tot timpul cît a stat în casa încuiata de frica , la usa astepta pastorul care voia sa-i dea banii de care avea atîta nevoie. Cînd Il scoatem pe Dumnezeu afara din viata noastra, îl îndepartam si pe Acela care ne poate împlini nevoile. Asa dupa cum puteti vedea si prin acest exmplul , dorinta lui Dumnezeu, este sa împlineasca nevoile noastre. Natura lui Dumnezeu este sa daruie; pentru ca El este dragoste. Daca nu primim ceea ce avem nevoie, s-ar putea ca problema sa fie la noi , nu la Dumnezeu !

Rug. Doamne Dumnezeule; vin la Tine; umple-ma de dragostea Ta. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.