13 Septembrie

0
52

” Domnul este taria mea si temeilul cîntarilor mele de lauda: El m-a scapat . El este Dumnezeul meu: pe El îl voi lauda; El este Dumnezeul tatalui meu: pe El îl voi preamari .” Exod 15:2

Eu îl pot auzi pe apostolul Pavel laudîndu-se: ” uitati-va la mine fratilor : sunt omul care altadata am persecutat biserica ! priviti ; sunt cel ce port ca semn pentru smerenie, acest tepus în carne; dar cu toate acestea , Hristos m-a folosit sa plantez biserici pretutindeni în lume !

Apostolul Pavel a fost un om cu o capacitate intelectuala deosebita . El a fost în acelasi timp si un om perseverent.Daca n-ar fi avut tepusul din trupul sau, s-ar fi bazat pe abilitatile sale, în loc sa conteze pe puterea lui Dumnezeu ! Daca s-ar fi întîmplat asta , n-am mai fi auzit de el. Slabiciunile lui au ajuns însa, punctele forte ! Cicatricele au devenit trofee ! Ranirile au devenit un nimb !

Aceleasi lucruri se pot întîmpla si cu noi daca slabiciunile noastre ne ajuta sa crestem, sa fim mai determinati pentru a atinge succesul si daca acestea ne motiveaza sa încercam lucruri noi, bazîndu-ne pe Dumnezeu .

Rug. Doamne Dumnezeule drag, ajuta-ma sa fac ce pot mai bine, contînd pe puterea si ajutorul Tau . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.