13 Octombrie -ÎNFLĂCĂREAZĂ-țI DARUL “¦ ȘI NU TE OPRI (2)

0
55


“Darurile par o piatră scumpă în ochii celor ce le primesc: ori încotro se întorc, izbândesc”
(Proverbe 17:8)

Pavel vorbește despre “darul lui Dumnezeu care este în tine” (2 Timotei 1:6-7).

Nu e ceva ce înveți; e ceva ce El îți dă și nimeni altcineva nu-l poate folosi în locul tău. îl “înflăcărezi” prin faptul că îl dezvolți și îl folosești. Solomon a spus: “Darurile par o piatră scumpă în ochii celor ce le primesc: ori încotro se întorc, izbândesc”. Darul tău va îmbogăți numeroase domenii diferite din viața ta, dar nu toate sunt din sfera financiară. în timp ce banii reprezintă un motiv greșit pentru care să-ți dedici toată viața, cultivarea darului de la Dumnezeu îți aduce satisfacții pe mai multe niveluri.

Din nefericire, mulți oameni sunt invidioși pe darurile altora. Nu-ți pierde timpul cu gelozia; ea îți fură darul, te secătuiește de energie și în plus, ar trebuie să fii atât de ocupat cu înflăcărarea darului încât să nu mai ai timp pentru invidie.

Când Louis Armstrong a mers la audiție pentru școala de muzică, i s-a cerut să cânte game. Dar a putut cânta bine doar două note, așa că nu a fost admis. Armstrong a plâns când a fost respins, dar mai târziu le-a spus prietenilor: “Muzica este în mine și ei n-o pot ține înăuntru”. Drept consecință, el a continuat și a devenit unul dintre cei mai de succes și mai îndrăgiți muzicieni ai lumii, vânzând mai multe discuri decât alții care erau mai talentați.

Cu toții ne-am născut ca ființe originale, dar mulți dintre noi se împacă cu ideea de a fi copii la indigo. “Darurile unui om îi fac loc și-i deschid intrarea înaintea celor mari.”( Proverbe 18:16).

Așa că mergi înainte și umple locul pe care Dumnezeu l-a creat pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.