13 octombrie

0
42

“Și dacă este prin har, atunci nu mai este prin fapte; altminteri, harul n-ar mai fi har.” Romani 11:6

Întotdeauna mi-am pus întrebarea cum pot unii oamenii sa creada ca pot ajunge în împaratia lui Dumnezeu doar fiind draguti si purtîndu-se bine? As vrea sa te întreb azi: “Cum poti sa stii cînd ai facut destule sau cînd ai fost destul de bun pentru a merita cerul?”

Problema bunatatii umane este ca nu e de ajuns pentru a ne duce în rai. Biblia ne spune clar ca niciunul dintre noi nu meritam raiul, pentru ca pîna si cea mai mare persoana de pe pamînt este pacatoasa în fata lui Dumnezeu. Biblia este foarte clara: “Caci toti au pacatuit, si sînt lipsiti de slava lui Dumnezeu.” (Romani 3:23)

Poti dobîndi multe lucruri pe pamînt, poti face bine si chiar poti sa devii o persoana foarte respectata, dar lucrurile acestea nu îti dau viata eterna.

Atunci cînd le vorbesti altora despre Hristos, spune-le ca nu exista niciun rau în dorinta noastra de a dobîndi si realiza lucruri mari în viata. Dar, daca vor sa ajunga în rai exista doar o singura cale si aceea e credinta în Isus Hristos.

Daca ei hotarasc sa joace jocul “destul de bun” cu Dumnezeu, trebuie sa stie ca acesta nu va functiona niciodata, pentru ca niciunul dintre noi nu sîntem îndeajuns de buni pentru a sta descoperiti în fata sfinteniei lui Dumnezeu. Vestea buna este ca Dumnezeu a gasit calea pentru viata vesnica pentru noi, prin Fiul Sau.

Fa-ti astazi timp sa faci cunoscuta aceasta veste buna si multumeste-i lui Dumnezeu pentru darul fara de pret pe care ti l-a dat prin Fiul Sau.

NU EXISTA NICIUN RAU ÎN DORINTA NOASTRA DE A DOBÎNDI MULTE LUCRURI ÎN VIATA; ÎNSA ACESTEA NU VOR DUCE PE NIMENI ÎN RAI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.