13 Februarie

0
44

“Eu sunt Vița, voi sunteți mlădițele. Cine rămâne în Mine, și în cine rămân Eu, aduce mult rod; căci despărțiți de Mine, nu puteți face nimic.” Ioan 15:5

Viata crestina este foarte simpla, si nu-i asa de complicata cum încercam noi s-o facem uneori.

Acum sa nu ma întelegeti gresit. Sa nu credeti cumva ca am vrut sa spun ca nu mai sunt lucruri adanci si profunde, pe care noi ca si copii a lui Dumnezeu ar trebui sa le descoperim în umblarea noastra cu El, zi de zi.

Prin versetul de astazi, întelegem însaca Domnul Isus reduce viata crestina la un singur cuvant: “ramane!”

El ne spune ca : “daca ramaneti în Mine, la fel cum mladita este legata de vita, atunci si Eu voi ramanea în voi, si astfel veti aduce multa roada.

Sunt convins ca multi credinciosi care desi se straduiesc sa traiasca o viata crestina, vor avea mult de pierdut daca nu vor învata acest adevar simplu.  Si anume ca: “pentru a aduce multa roada, trebuiesa avem mai întai, unitate si comuniune cu Domnul.”

Cand vei învata ceea ce înseamna a fi în Hristos, vei descoperi ca celelalte lucruri din viata crestina se vor împlini în mod natural.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te predai lui Hristos spunand:” Doamne ma dedic total Tie, si vreau sa depind întru totul de Tine. Doresc sa am o legatura desavarsita cu Tine, asteptand ca Tu sa faci tot ceea ce doresti cu viata mea!”

Aceasta este esenta vietii crestine. Indiferent de starea de maturitate la care ai ajuns, supune-i fiecare domeniu al vietii tale lui Hristos, si în acest fel, vei ajunge sa fii plin de roada spirituala !

PENTRU CA SA POTI FI PLIN DE ROADA SPIRITUALA, SUPUNE-I LUI HRISTOS FIECARE DOMENIU AL VIETII TALE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.