13 Decembrie-DUMNEZEU VA AVEA GRIJĂ DE TINE

0
43

Aruncați asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuși îngrijește de voi” (1 Petru 5:7)

Gândește-te la lucrurile pentru care te-ai îngrijorat anul trecut sau chiar săptămâna trecută. Câte s-au întâmplat? Statistic, cel mult 10%! Și cu toată îngrijorarea ta, ele au devenit mai mici sau mai mari? Și cum rămâne consumul fizic și emoțional pe care ți-l produce îngrijorarea?

Dr. Charles Mayo, fondatorul faimoasei clinici Mayo, a spus: “îngrijorarea afectează în mod negativ circulația, inima, glandele și întregul sistem nervos. Ea afectează sănătatea în profunzimea ei. Nu am cunoscut niciodată vreo persoană care să fi murit că a muncit prea mult, dar am cunoscut pe mulți care au murit de îngrijorare”.

Așadar, când vei recunoaște faptul că te îngrijorezi prea mult și când ai de gând să faci ceva în această privință? “Ce pot face?” întrebi tu. Biblia spune: “Aruncați asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuși îngrijește de voi”. Când încredințezi fiecare zi Domnului, crezi că El va merge înaintea ta și va face ca lucrurile să se rezolve spre binele tău.

E singura cale de a trăi! îngrijorarea nu lucrează spre binele tău. E ca un balansoar; îți dă de lucru și te va ține în mișcare, dar nu te va duce nicăieri! Viața e prea grea pentru ca vreunul dintre noi să-i poată face față singur. Așadar, când îngrijorarea vine să te frământe, atac-o cu promisiunile lui Dumnezeu.

Adu-ți temerile înaintea lui Dumnezeu și vei vedea cum se ofilesc și pier: “pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus” (Filipeni 4:7). George Muller a spus: “începutul fricii este sfârșitul credinței și începutul credinței adevărate este sfârșitul fricii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.