12 OCTOMBRIE FÂNTÂNILE CARE NU TIN APA

0
47

-“Căci poporal Meu “¦ și-au săpat puțuri ” care nu țin apă” (leremia 2:13)-

Simți că lipsește ceva în viața ta? Alergi dintr-un loc în altul și de la o persoană la alta încercând să găsești acel ceva? Până nu-L pui pe Dumnezeu în centrul vieții tale, vei săpa mereu “puțuri”¦ care nu țin apă”.

Cu toții ne dorim să fim iubiți și să avem succes, și astfel căutăm un simț al împlinirii în slujba noastră sau în alții. Dar prin faptul că așteptăm ca o persoană sau o filă de cec să facă ceea ce numai Dumnezeu poate, continuăm să fim dezamăgiți. “Blestemat să fie omul “¦ care se spri-jinește pe un muritor căci este ca un nenorocit în pustie, și nu vede venind fericirea; locuiește “¦ într-un pământ sărat și fără locuitori. Binecuvântat să fie omul, care se încrede în Domnul,”¦ Căci el este ca un pom sădit lângă ape care-și întinde rădăcinile spre râu;”¦ în anul secetei, nu se teme, și nu încetează să aducă roadă” (leremia 17:5-8). împlinirea nu vine când ești înconjurat de persoanele potrivite sau când ai mai mulți bani, prestigiu și realizări.

O casă mare nu te va împli­ni; doar vei avea mai mult de curățat. Cea mai recentă mașină nu te va împlini; vei ajunge să ai cheltuieli mai mari. O promovare nu te va împlini; vei avea parte de mai mult stres și vei munci mai mult. Da, vei face mai mulți bani, dar după ce-ți plătești taxele și după ce îți cumperi lucrurile de care ai nevoie pentru a-ți păstra imaginea, te vei întoarce de unde ai plecat. La sfârșitul unei vieți petrecute în “goană după vânt” (Ecclesiastul2:ll), Solomon a spus: “Să ascultăm, deci, încheierea tuturor învățăturilor: Teme-te de Dumnezeu și păzește poruncile Lui” (Ecclesiastul 12:13). Cel pe care îi cauți astăzi a fost cu tine în tot acest timp și este gata să te întâlnească în nevoile tale. Trebuie doar să-L inviți înăuntru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.