12 Octombrie

0
47

” Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru ceice încred în El. Proverbe 30:5

Un parinte a povestit despre fetita lui pe care o chema Wendy, ca atuncicând mergea la biserica, aceasta era fascinata de o usa de lemn din spateleamvonului, care statea tot timpul închisa. Wendy îsi imagina ca Domnul Isuslocuieste în camera de dincolo de usa si ca pastorul merge acolo ca savorbeasca cu El înainte de a-si tine predica. Datorita acestui fapt, ea îsiimagina ca pastorul stie despre ce trebuie sa vorbeasca în fiecare duminica.

Wendy n-a ajuns niciodata lânga acea usa si nici n-a încercat s-o deschida,  dar se simtea foarte bine stiind ca Domnul Isus este asa de aproape sipoate sa-I ceara ajutorul în caz de nevoie.

Într-o zi însa când a venit la biserica, ea a observat ca usa era deschisa.  Tinându-si rasuflarea pentru ca nu cumva sa faca vreun zgomot, copila apasit cu mare grija în camera ei secreta. A vazut acolonumai robele pentru botez si pentru vestimentatia corului si câteva obiecte de decoratiune pentru serviciile speciale ale bisericii.

Pentru ca asa cum se astepta nu-L vazuse în acea camera pe Domnul Isus,  Wendy a început sa se întrebe: oare unde este Domnul? Nu cumva a parasitbiserica?

Pâna în acele momente, pentru a-L gasi pe Domnul, fetita a asteptat sa sedeschida o usa de lemn. Deoarece nu L-a gasit în camera ei secreta, tatali-a explicat fiicei sale ca pentru a-l gasi pe Domnul, trebuie sa sedeschida o alta usa; cea a Cuvântului Scripturii!

Aceasta usa, Dumnezeu o poate deschide si pentru tine. Trebuie numai sacitesti Scriptura si Il vei întîlni pe Cel pe care Il cauti.

Rugaciune: Doamne Isuse; Iti multumesc ca Te lasi gasit de cei care Tecauta. Ajuta-ma sa citesc Cuvântul Tau, pentru ca sa Te pot întalni si sa tepot cunoaste mai bine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.