12 Noiembrie

0
54

“Si acum, copilasilor, ramîneti în El, pentru ca atunci cînd Se va arata El, să avem îndrazneala, si, la venirea Lui, sa nu ramînem de rusine si departati de El.” 1 Ioan 2: 28

Versetul biblic de astazi ne îndeamna pe fiecare din noi sa “ramînem” în Isus Hristos pîna la venirea Lui a doua oara. Dar ce înseamna aceasta? Una din semnificatiile pe care le putem atribui acestui adevar este urmatoarea: ramînem în Hristos atunci cînd petrecem timp citind si împlinind Cuvîntul Sau.

Un obicei bun pe care l-am putea avea, este acela de a memora Cuvîntul Sfînt si de a-l face parte integranta a vietii noastre. De exemplu, daca esti îngrijorat, aminteste-ti versetul din Matei 6: 33, care ne spune sa cautam mai întîi Împaratia lui Dumnezeu, iar toate celelalte lucruri ni se vor da pe deasupra.

Sau, daca te afli în fata unei decizii importante, adu-ti aminte de Proverbe 3: 5-6, care spune: “Încrede-te în Domnul din toata inima ta, si nu te bizui pe întelepciunea ta! Recunoaste-L în toate caile tale, si El îti va netezi cararile.”

Daca ai reusit sa memorezi un verset, poti sa îl folosesti atunci cînd te afli în mijlocul unei crize sau ai nevoie de ajutor. Versetul memorat îti poate da putere și te poate calauzi.

De asemenea, pastreaza în minte faptul ca a ramîne în Cuvîntul lui Dumnezeu înseamna mult mai mult decît sa citim Biblia pe ici pe acolo. Înseamna de fapt sa ne facem timp sa studiem si sa meditam asupra Cuvîntului lui Dumnezeu în întregime, si apoi sa ne dam toate silintele ca sa-l întelegem si sa-l împlinim.

De aceea, ia-ti angajamentul de a petrece mult timp citind Cuvîntul lui Dumnezeu si de a face din aceasta un obicei. Lupta sa te conformezi Cuvîntului Sfînt, sa-L cunosti si sa ramîi în El, pentru ca sa fii pregatit pentru revenirea Domnului Isus.

AI PETRECUT ASTAZI TIMP STUDIIND SI MEDITÎND LA CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.