12 Ianuarie

0
49

“Și noi, dar, fiindcă suntem înconjurați cu un nor așa de mare de martori, să dăm la o parte orice piedică, și păcatul care ne înfășoară așa de lesne, și să alergăm cu stăruință în alergarea care ne stă înainte.” Evrei 12:1

Viata crestina nu este ca o alergare de viteza, la o cursa de 100 de metri, ci ca un maraton.
Datorita acestui fapt, n-ar trebui sa avem momente de repetate opriri si noi începuturi, ci ca niste buni alergatori de maraton, odata ce am început cursa vietii,  sa alergam cu staruinta panavom trece linia de sosire.

Nu cumva ai ajuns sa crezi ca daca esti crestin, viata îti va fi mai usoara? Iar daca îti parcurgi drumul vietii ca un copil a lui Dumnezeu, vei avea parte de mai mult confort si un drum mult mai neted ?

Indiferent daca esti de acord cu mine sau nu, sunt multi crestini astazi, care au ajuns sa creada în acest fel!

Prieteni; n-as vrea sa va dezamagesc, dar viata crestina implica disciplina, munca din greu si multa rabdare. Biblia ne spune ca, suntem de fapt într-un razboi în care sagetile atzatoare ale celui rau sunt reale, iar ranile provocate de acestea, sunt uneori foarte adanci.

Datorita acestui fapt, rugaciunea mea pentru tine în acesta zi este, sa-ti reanoiesti dedicarea ta fata de Dumnezeu și satraiesti în fiecare zi doar pentru Hristos, pentru ca prin ajutorul lui Dumnezeu, sa ajungi sa termini cu bine cursa si sa treci victorios linia de sosire.

PENTRU CA VIATA DE CREDINTA ESTE CA O CURSA DE MARATON, ALEARGA CU STARUINTA PANA VEI TRECE LINIA DE SOSIRE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.