11 Ianuarie

0
38

” Și ce voi mai zice? Căci nu mi-ar ajunge vremea, dacă aș vrea să vorbesc de Ghedeon, de Barac, de Samson, de Ieftaie, de David, de Samuel și de prooroci! Prin credință au cucerit ei împărății, au făcut dreptate, au căpătat făgăduințe, au astupat gurile leilor, au stins puterea focului, au scăpat de ascuțișul sabiei, s-au vindecat de boli, au fost viteji în războaie, au pus pe fugă oștirile vrăjmașe.” Evrei 11:32-34

Barbatii si femeile a caror nume au fost mentionateîn lista eroilor credintei, au dovedit o credinta deosebita si o mare dedicare fata de Dumnezeu.

Desi printre acestia au fost oameni din toate categoriile sociale, iar cei mai multi dintre ei au fost oameni simpli, la fel ca mine si ca tine, acestia au iesit înevidenta, pentru ca au avut un lucru în comun: s-au încrezut deplin în Dumnezeu!

Cred ca stii deja ca înaintea lui Dumnezeu nu conteaza ce masina conduci, sau în ce casa locuiesti, si capentru a-si împlini lucrarea, El nu este limitat de ceea ce ai, sau de ceea ce nu ai.

Multi crestini de astazi, desi pretind ca au credinta în Dumnezeu, nu o demonstraeaza în împrejurarile vietii. Atunci cand întalnesc obsetacole, sau se confrunta cuîncercari ale vietii, acestia lasa tot si fug.

Daca esti un urmas a lui Hristos, as vrea sa te provoc în acesta zi, sa actionezi prin credinta si sa împlinesti tot ceea ce Dumnezeu îti cere sa faci, traind acea viata pe care El o asteapta, potrivt Cuvântului Sau.

Daca te vei lasa folosit de Dumnezeu, te vei încrede deplin în El si vei dovedi o dedicare deplina, atunci Dumnezeu va face lucruri extraordinare si prin viata si slujirea ta.

PENTRU CA DUMNEZEU VREA SA TE FOLOSEASCA ASA CUM ESTI SI CU CEEA CE AI, FII GATA PENTRU O DEDICAREDEPLINA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.