12 Decembrie

0
44

” “¦.iata ca Eu sunt cu voi în toate zilele, pana la sfarsitul veacului . Amin ” Mat 28:20

Craciunul ne aduce aminte ca Dumnezeu a venit la noi . Aceasta-i cel mai mare anunt al acestei sarbatori!Desi n-a trait sa-l vada pe Mesia, profetul Isaia stia ca Dumnezeu este credincios promisiunilor Sale si ca într-o anume zi “Rascumparatorul” va veni!

Stephen Brown a povestit o întamplare deosebita despre o familie care a experimentat aceasta veste buna. La varsta cand ea avea 18 ani, iar el 19,  cei doi tineri s-au întalnit prima data. S-au îndragostit la prima vedere, s-au casatorit un an mai trziu, iar dupa sase ani aveau deja trei copii.

Împovarata de treburile casei, sotia si-a zis într-o anume zi: “De ce sa mai stau în aceasta bucatarie plina cu vase care trebuie spalate si în casa cu scutece murdare aruncate peste tot pe podea ? Pentru ca nu a gasit un raspuns acestor întrebari, ea a parasit familiasi a plecat în graba, fara sa se mai uite înapoi.

Din cand în cand, fara sa spuna unde este, easuna însa acasa si întreba ce fac copii. De fiecare data însa sotul îi spunea cat de mult o iubeste si ce mult o asteapta cu totii, acasa! De fiecare data, ea gasea scuze și refuza sa se întoarca.

Dupa mai multe zile de asteptare, sotul a angajat însa un detectiv particular, care trebuia sa afle unde este sotia lui. Acesta a descoperit ca sotia ce plecase de acasa locuia într-un hotel clasa a-II-a în localitatea Des Marines, din Iowa. Cand a aflat unde este sotia lui, sotul a încredintat copiii vecinilor si a luat autobuzul spre hotelul din acea localitate. A gasit hotelul si s-a îndreptat spre camera sotiei lui. Dar cand a început sa bata la usa, mana a început sa-i tremure, pentru ca nu stia ce raspuns va primi.

Dupa ce soția i-a descis usa, aceasta a stat un timp si s-a uitat la el în liniste, apoi s-a aruncat în bratele lui soptindu-i: ” Înainte dragostea ta cuprindea doar declaratii.  Acum stiu ca ma iubesti cu adevarat, findca ai venit dupa mine !”

Acesta întamplare exemplifica într-un fel si dragostea lui Dumnezeu, care atat de mult ne-a iubit, încat a venit sa ne caute!

Se poate ca în acest timp de criza, sa fi ajuns la capatul disperarii gandind ca nu mai poti merge înainte. Craciunul îti aminteste însaca Dumnezeu nu te-a uitat. Indiferent de situatia în care ai ajuns, El a venit si dupa tine .

Rugaciune. Doamne Dumnezeule; pentruca ai venit si dupa mine, ajuta-ma ca la aceste sarbatori sa ma pot bucura de prezenta Ta, si sa ma întorc acasa. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.