11 OCTOMBRIE

0
40


“Intrati pe poarta cea strîmta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sînt cei ce intra pe ea.” Matei 7:13

Atunci cînd vorbim despre viata omului, acesta are doua optiuni pe care le poate lua în considerare: el poate trai fie dupa modelul lumii, fie prin adevarul lui Isus Hristos.

Eu cred ca este bine sa facem o distinctie clara întrei cele doua optiuni, pentru ca un numar din ce în ce mai mare de oameni cred ca exista mai multe cai care duc în acelasi rai.

Isus nu a fost un guru ce a oferit oamenilor mai multe optiuni de a ajunge în rai. El a spus ca sînt doar doua cai din care putem alege. Putem alege fie calea larga, cea care duce la pierzare, fie cea îngusta, care duce la viata vesnica.

Turnul Babel din Geneza, capitolul 11 este un exemplu pentru calea cea larga, care duce la distrugere. Acesta a fost construit cu unicul scop de a oferi umanitatii o cale noua si usoara de a ajunge la Dumnezeu.

Astazi, asemenea celor ce au construit Turnul Babel, sînt multi cei care cred ca mîntuirea este ca un tren express modern, pe care îl pot lua oricînd vor sau îl pot abandona cînd vor, si ca îsi pot alege oricare dintre cai. Dar Domnul Isus a spus ca în rai putem ajunge doar mergînd pe calea îngusta a credintei în El si nu folosind solutiile oferite de omul modern.

Înselaciunea care exista în anticul Babel, exista înca si în zilele noastre. Însa, calea catre rai este tot calea cea îngusta, asa ca te provoc sa îi ajuti pe oameni sa gaseasca drumul cel bun.

CALEA CE DUCE ÎN CER E CALEA ÎNGUSTA, IAR NOI TREBUIE SA ÎI AJUTAM PE OAMENI SA O GASEASCA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.