10 OCTOMBRIE

0
40

“Si au mai zis: “Haidem! sa ne zidim o cetate si un turn al carui vîrf sa atinga cerul, si sa ne facem un nume, ca sa nu fim împrastiati pe toata fata pamîntului.” Geneza 11:4

Societatea care a construit Turnul Babel era razvratita si dispretuitoare. Chiar si împaratul lor s-a împotrivit lui Dumnezeu si l-a dispretuit în mod public.

Cred ca o asemenea situatie traim si noi astazi.

Anii ’60 au reprezentat începutul unor vremuri de razvratire politica, sociala si religioasa împotriva culturii de pînă atunci, cultura în care Dumnezeu era asezat la loc de cinste. Din pacate, înca traim rezultatele negative si repercusiunile acestui spirit de rebeliune.

De exemplu, astazi în America sînt mai multe reviste pornografice decît magazine McDonald, se avorteaza 4000 de bebelusi pe zi, un tînar comite suicid la fiecare 78 de secunde. Si, de parca nu ar fi fost de ajuns, s-a observat o crestere cu 400% a numarului de copii abuzati, si 2 din 3 copii folosesc drogurile înca dinainte de a termina liceul.

Dragul meu prieten, tocmai se construieste propriul Turn Babel în tarile lumii acesteia! Ne construim o societate fara Dumnezeu, care atrage raul, necazul si razvratirea. Babel a devenit anticul Babilon, o societate fara dumnezeu, pe care Domnul o va judeca si o va distruge.

Daca nu sîntem atenti, acest spirit al raului poate lua controlul si asupra lumii noastre. Dar, ca si crestini putem ajuta în lupta împotriva raului care ne acapareaza lumea. Astazi te provoc sa stai treaz si în alerta, credincios în rugaciune si un martor al lui Hristos, într-o asa masura ca diavolul ce invadeaza lumea sa nu-i preia controlul înainte de a fi confruntat cu lupta credintei!

FII GATA AZI SI ÎN FIECARE ZI SA LUPTI LUPTA CEA BUNA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.