11 Noiembrie

1
41

“Nu va spaimîntati! Cautați pe Isus din Nazaret, care a fost rastignit: a înviat, nu este aici; iata locul unde îl pusesera. Dar duceti-va de spuneti ucenicilor Lui, si lui Petru, ca merge înaintea voastra în Galilea: acolo Îl veti vedea, cum v-a spus.” Marcu 16:6-7

Mie îmi plac foarte mult sporturile. Si mi se pare ca cea mai importanta parte a unui joc este revenirea. Cît de mult ma bucur atunci cînd echipa mea preferata se afla la distanta de cîteva minute de esec, însa în finalul meciului îsi revine si învinge echipa ce parea ca va cîstiga!

Lui Dumnezeu îi plac revenirile. El ne ofera sansa sa ne revenim atunci cînd ne aflam în pragul esecului. Desigur, cu totii avem de înfruntat esecul din cînd în cînd, însa Domnul Isus ne ofera întotdeauna oportunitatea de a ne ridica din cenusa si de a proclama victoria asupra încercarilor în numele Lui.

Una dintre cele mai frumoase reveniri este aceea a apostolului Pavel. El a devenit una dintre cele mai importante voci crestine din timpul lui Hristos. Cu siguranta însa ca ne amintim cu totii ca înainte de a se ridica, Pavel s-a lepădat de Domnul de trei ori, chiar daca în repetate rînduri a proclamat credinciosia cu care îl urmeaza pe Isus Hristos.

Domnul Isus nu l-a lasat nici pe Petru sa ramîna în starea în care se afla. Dupa înviere, Domnul Isus s-a întîlnit cu Petru în Galilea si l-a ridicat din starea în care se gasea. Cîteva zile mai tîrziu, Petru si-a refacut viata spirituala, în ziua Cincizecimii (Faptele Apostolilor 2) l-a proclamat pe Dumnezeu unei mari multimi de oameni. Din aceasta zi, apostolul Petru a continuat sa vorbeasca despre Isus tuturor, pîna la moartea sa.

Poate ca astazi traiesti esecuri. Poate ai esuat la locul de munca, sau poate casnicia ta are probleme”¦ Vreau sa te încurajez astazi si sa îti spun ca prin puterea lui Hristos este posibila depasirea acestor probleme. Roaga-l pe Dumnezeu sa te ajute sa îti reînnoiesti credinta fata de El si sa transformi esecul în victorie.

CU TOTII EXPERIMENTAM ESECUL, ÎNSA NU TREBUIE SA RAMÎNEM ÎN ACEASTA STARE PENTRU TOTDEAUNA. PRIN PUTEREA LUI DUMNEZEU PUTEM SA NE RIDICAM.

1 COMENTARIU

  1. “Strada care duce la viata nu e una dreapta…exista o curba numita ESEC,alta TRISTETE si niste gropi numite DESCURAJARI,dar daca ai o masina numita SPERANTA ,o asigurare numita CREDINTA si un sofer numit ISUS …vei ajunge la destinatie in PARADIS!!! NU dispera niciodata, ISUS TE IUBESTE si nu te lasa la greu !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.