11 Mai

0
41

“Voi v-ati apropiat ….. de Isus, Mijlocitorul legamîntului celui nou, si de sîngele stropirii , care vorbeste mai bine decît sîngele lui Abel” . Evrei 12: 24

Într-un desen animat , Lucy, se adreseaza mamei ei spunîndu-i : “Mi-ai promis o petrecere pentru ziua mea de nastere ; si acum îmi spui ca n-o mai pot avea”! “Nu-i corect “! Sora ei Linnus , a încercat sa intervina spunîndu-i : ” Lucy; nu folosesti cuvintele potrivite si nici strategia cea buna “! De ce nu te duci la mama si sa-i spui :

“Draga mama, îmi pare rau ; recunosc ca am facut multe lucruri rele si ai tot dreptul sa-mi interzici petrecerea pentru ziua mea de nastere. Dar îmi cer iertare si promit din tot sufletul ca de acum înainte voi fi o fetita cuminte “!

Cînd Linnus s-a uitat la sora ei, a observat ca pe fata ei se putea citi o revarsare de mînie si rautate. În cele din urma Lucy a rabufnit : “Mai degraba mor, decît sa spun asta “!

Cu siguranta scesta ar fi raspunsul multora dintre noi atunci cînd ni s-ar cere sa mergem sa ne cerem iertare. Domnul Isus a pregatit pentru noi o cale noua pentru apropierea de Dumnezeu. Aceasta este calea pocaintei . Trebuie numai sa recunoastem ca am pacatuit si cerîndu-ne iertare vom fi primiti, cîstigînd binecuvîntarile ce ne-au fost promise.

Vei încerca sa te apropii de Dumnezeu în modul tau egoist si distructiv, ranindu-i prin atitudinea ta pe cei ce te iubesc si vor sa te ajute, sau vei accepta calea cea noua ?

Rug. Dumnezeul pacii ; îti multumesc pentru ca prin jertfa Fiului tau pot sa ma apropii de Tine pe o cale noua. Ajuta-ma sa spun”îmi pare rau” si “iarta-ma” , pentru tot ceea ce a am gresit; pentru ca sa am parte de binecuvîntarile Tale. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.