11 Mai

0
63

“Dar stim ca atunci cînd Se va arata El, vom fi ca El; pentru ca Îl vom vedea asa cum este.” 1 Ioan 3: 2

În cine îti pui încrederea atunci cînd esti îndurerat sinu mai ai nadejde?
Da, este adevarat, sînt multi oameni care ne pot ajuta atunci cînd trecem prin nevoi si încercari. Exista pastori, consilieri, prieteni si cunostinte, la care putem apela atunci cînd durerea ne încearca. Avem nevoie de acesti oameni care sa ne încurajeze si sa ne dea o speranta”¦

Însa ceea ce seîntîmpla adesea esteca ne punem încrederea numai în oameni si în ceea ce ne spun ei, cu toate ca stim ca nu exista substitut pentrusperanta care se gaseste numai la Domnul Isus Hristos.

Ai pierdut cumva din vedere faptul ca singura speranta este la Domnul Isus? Da, El este suficient pentru nevoile noastre! Pentru ca numai El ne ofera un loc de scapare atunci cînd furtunile vietii încep sa bata cu putere.

El e Tatal orfanilor, El este Marele Medic pentru cei raniti sau cei ce sînt bolnavi, El e Începutul si Sfîrsitul acelor ce nu mai au siguranta, El e Învierea si Viata si Speranta vesnica!

Daca ti-ai pus nadejdea în acest Isus, atunci va veni ziua cînd durerea ta fizica nu va mai fi pentru ca vom primiun trup nou si o viata noua prin Cristos, alaturi de care vom petrece toata vesnicia . Aceasta este minunata nadejde a vietii vesnice!

Indiferent de cît de mari îti sînt problemele în aceasta zi, sau cît de mult suferi, pune-ti nadejdea în Domnul!

ÎNTOARCE-TE AZI LA DOMNUL ISUS SI SPUNE-I DESPRE LUPTELE TALE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.