11 IUNIE DACĂ DOREȘTI SĂ REUȘEȘTI. PREGĂTESTE-TE TEMEINIC!

0
39


“Prin înțelepciune se înalta o casă, și prin pricepere se întărește”
(Proverbe 24:3)

Ce se întâmplă când nu ești bine pregătit? Ceea ce speri să nu se întâmple se întâmplă și cu o frecvență mult mai mare decât ceea ce speri să se întâmple. Linia de separare dintre victorie și eșec este pregătirea! Campionul de tenis Arthur Ashe a spus: “Cheia reușitei este încrederea în sine, iar cheia încrederii în sine este pregătirea”. Să cânți “Visez să ajung o stea” nu va face ca visele să ți se împlinească; trebuie să te pregătești.

Te-ai întrebat vreodată ce făcea Isus în acele rugăciuni dinaintea zorilor și din miez de noapte? Se pregătea! Dacă planul tău este să crești, pregătirea trebuie să devină un mod de viață. Nu trebuie să încetezi vreodată să întrebi: “Doamne, ce dorești să fac?” Dacă trăiești cu mintea focalizată astfel, te vei afla acolo unde trebuie; pe drumul împlinirii planului lui Dumnezeu pentru viața ta.

Întrebat cât va dura până ce vaporul pe care îl conducea va face o oprire, căpitanul vasului Queen Mary a răspuns: “Puțin peste o milă”. Apoi a adăugat: “Un bun căpitan gândește cu cel puțin o milă înainte”. Reușita ta în orice domeniu este determinată de cât de importantă este ea pentru tine și de abilitatea ta de a te pregăti pentru ea. Versiunea Bibliei “Living Bible” parafrazează lucrul acesta ast­fel: “Orice afacere “¦ construită prin planificare înțeleaptă, devine puternică prin bun simț și aduce profit dacă este corelată cu faptele”. Alexander Hamilton, unul din părinții fondatori ai Statelor Unite a spus: “Oamenii mă iau drept geniu, dar tot geniul meu stă în aceasta: când trebuie să mă ocup de un lucru, îl studiez profund”. Așadar, dacă dorești să reușești ““ pregătește-te temeinic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.