11 Iunie

2
36

“Căci este scris: “Fiți sfinți, căci Eu sînt sfînt”. 1 Pet.1:16

Daca as putea defini caracterul lui Dumnezeu într-un singur cuvînt, atunci acest cuvînt ar trebui sa fie “sfintenie!”. Desi am avut mai multe meditatiibiblice care au prezentat acest subiect, acest aspect al caracterului lui Dumnezeu este atît de important încît merita sa fie repetat.

Dumnezeul nostru este un Dumnezeu sfînt! De aceea si copiii Sai care îl iubesc ar trebui sa fie motivati sa se asemene cu El si sa traiasca o viata sfînta.

Ca urmasi ai lui Hristos, atunci cînd am crezut, fiecare dintre noi am primit o natura divina. De aceea, fiindca Hristos traieste în viata noastra, si caracterul Sau trebuie sa se manifeste în noi, printr-o viata de sfintenie.

Tatal meu pamîntesc mi-a dat natura lui. Oriunde as merge în aceasta lume, eu sînt un Graham. Acesta este numele de familie care îmi defineste natura mea. Sînt un copil al tatalui meu! Acest fapt a pus o asa amprenta pe fiinta mea, încît atunci cînd fac ceva bun se gaseste totdeauna cineva care sa-mi spuna:” Este la fel ca tatal sau!”

De aceea si noi ar trebui sa traim în asa fel încît cei ce ne urmaresc viata pe care o traim umblînd cu Dumnezeu, sa faca aceeasi declaratie spunînd: “el este la fel ca Tatal sau ceresc! Iar ea este la fel ca Domnul ei!”

Dragostea si ascultarea noastra de Domnul ar trebui sa se exprime printr-o asemanare cu Hristos, pe care oamenii ar trebui sa o observe.

Lasa-ma sa te întreb în aceasta zi: “Viata ta reflecta natura si caracterul Dumnezeului nostru, care este sfînt? Pot cei din jur care îti urmaresc viata sa spuna despre tine ca semeni cu Tatal tău ceresc?”

SFINTENIA LUI DUMNEZEU TREBUIE SA SE EXPRIMESI PRIN MARTURIA VIETII TALE !

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.