„Va vedea sângele … și nu va îngădui Nimicitorului să intre în casele voastre” (Exodul 12:23)

Când îngerul morții a vizitat Egiptul, numai cei ai căror ușiori erau vopsiți cu sânge de miel au fost protejați împotriva „nimicitorului”. Sângele Domnului Isus (Mielul lui Dumnezeu) este încă cea mai bună ocrotire a ta împotriva dușmanului care „dă târcoale ca un leu care răcnește, și caută pe cine să înghită” (1 Petru 5:8).

Un autor scrie: „Când diavolul vede o persoană sau o familie care este sub protecția sângelui Domnului Isus, el merge mai departe. Diavolul preferă să găsească o pradă mai ușoară decât să-și creeze necazuri cu cineva care îi aparține Domnului. La fel cum hoțul preferă pe cineva care nu cunoaște bine împrejurimile, care nu este atent și pare a fi slab, tot astfel, dușmanul își alege victimele bazându-se pe ceea ce pare a fi un lucru sigur.

Fă-I să caute în altă parte…acoperă-ți familia și pe cei dragi cu…sângele Domnului Isus”. Dumnezeu a pus un gard viu în jurul Gomerei , nevastă profetului Osea ca s-o protejeze de relațiile adulterine și ca s-o atragă înapoi la soțul ei. El a spus: „îi voi astupa drumul cu spini, i-l voi astupa cu un zid, ca să nu-și mai afle cărările   (Osea 2:6).

Înainte ca familia ta să plece de acasă dimineața, roagă-l pe Dumnezeu să-i înconjoare cu protecția Sa Divină, să-i păzească pe parcursul zilei și să pună în calea lor un obstacol care să-i ferească de influențele rele.

Dumnezeu ți-a dat autoritate în fața diavolului, așa că spune-i: „Nu ai dreptul să le faci ră u celor dragi ai mei în nici un fel. Am autoritate asupra ta  în Numele Domnului Isus și prin puterea Duhului Sfânt și declar nule și neavenite orice strategii și uneltiri pe care le-ai plănuit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.