11 Ianuarie

0
36

“Luati seama , vegheati si rugati-va ;caci nu stiti cînd va veni vremea aceea” Marcu 13:33

Gene Stallings, a fost un antrenor renumit al echipei de fotbal din Alabama. Desi a avut multe sucese în viata, todeauna a fost însotit si de durere. Singurul sau fiu John Mark, s-a nascut cu sindromul Down. Chiar de la nastere, doctorii l-au anuntat ca acesta nu va trai ca sa ajunga la vîrsta de 4 ani. Dupa ce a ajuns aceasta vîrsta , doctorii i-au spus ca nu va ajunge pîna la vîrsta de 11 ani. Cu toate acestea John, a ajuns recent sa împlineasca vîrsta de 31 de ani !

Copiii cu sindromul Down, traiesc mai mult decît de obicei ; numai ca adesea acestia au si probleme cardiace, care le curma viata. Si John Mark avea aceleasi probleme , a marturisit tatal sau ; dar eu nu m-am gîndit niciodata la cît timp îi mai ramîne fiului meu sa traiasca, ci am cautat sa folosesc din plin fiecare zi pe care puteam s-o mai petrecem împreuna.

Fiul meu nu era interesat de echipa pe care o antrenam si nici nu se pricepea la campionat, dar dorea ca echipa mea sa cîstige todeauna, pentru ca aceasta ma facea fericit. În nevinovatia sa , el aprecia lucrurile care îmi aduceau bucurie ! Aceasta a fost ceea ce m-a legat cel mai mult de John Mark si ne-a facut sa traim împreuna fiecare zi ca si cum ar fi fost ultima .

Nici noi nu stim ziua cînd vom pleca din aceasta lume : nu-i asa ? De aceea trebuie sa traim fiecare zi considerînd-o a fi un dar al cerului.

Rug. Dumnezeul pacii; de atîtea ori îmi irosesc zilele cu nimicuri; de aceea ajuta-ma sa învat sa traiesc fiecare zi pentru Tine.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.