11 Februarie

1
45


“Isus i-a zis: “Daca nu vedeti semne si minuni, cu niciun chip nu credeti!”” Ioan 4: 48

Stiti ce este cu adevarat ciudat? Faptul ca rasa umana nu s-a schimbat prea mult din timpul cînd Domnul Isus a umblat pe pamînt, adica de acum 2000 de ani.

Pe vremea aceea oamenii aveau nevoie de semne si de minuni din partea Domnului Isus. Aveau nevoie de ceva ce putea fi vazut, sau ceva palpabil, lucru care sa-i ajute sa creada în Hristos si în puterea Sa. Astazi, oamenii au nevoie de acelasi lucru. Tot mai multi sînt cei care spun ca ei ar crede în Domnul Isus, numai daca l-ar vedea, saudaca El ar interveni în vietile lor prin lucruri miraculoase.

Atunci cînd Domnul Isus a spus: “Daca nu vedeti semne si minuni, cu niciun chip nu credeti”, a încercat sa ne spuna urmatorul lucru: “Nu sta si astepta un semn de la Mine ca sa crezi si apoi sa-ti încredintezi viata fara rezerve în mîinile Mele. Nu astepta minuni. Nu-mi cere demonstratii ca sa te fac sa crezi în Mine prin lucruri fara importanta.”

Se poate ca astazi si tu sa te lupti cu necredinta în Domnul Isus. Si pentru ca nu stiu exact care este lupta ta, vreau totusi sa te provoc: crede în Domnul Isus chiar daca nu-L vezi în toate circumstantele vietii tale!

Isus Hristos nu a sustinut acest tip de credinta prin vedere. Stiti de ce? Pentru ca o astfel de credinta nu este reala! Aceast tip de credinta este doar un fel de îndoiala ce asteapta o noua dovada.

Stiu ca a avea o credinta care sa conteze deplin doar pe cuvîntul lui Dumnezeunu este usor de împlinit, pentru ca suntperioade în viata noastra cînd nu vedem nici o marturie a prezentei lui Dumnezeu si înaintam ca prin întuneric. Dar si în astfel de împrejurari, va trebui sa cînti si sa-l slavesti pe Domnul din toata inima, alegînd sa înaintezi prin credinta.
Dumnezeu nu ne raspunde si nu ne da nici un semn al prezentei Sale, fiindca doreste ca sa ne aduca la acel stagiu al vietii, în care minunile nu mai conteaza. Dumnezeu doreste ca noi sa credemîn El indiferent de circumstante.

Asa ca, daca astazi ai nevoie de un miracol, priveste la Dumnezeu. Împlineste ceea ceni se spune în Evrei 12: 23: “Sa ne uitam tinta la Capetenia si Desavîrsirea credintei noastre, adica la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusa înainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea, si sta la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu. Uitati-va dar cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea pacatosilor o împotrivire asa de mare fata de Sine, pentru ca nu cumva sa va pierdeti inima, si sa cadeti de oboseala în sufletele voastre. ”

În aceste momente ma rog ca cea mai mare încurajare a vietii tale sa fie o credinta deplina în Hristos, indiferent de ceea ce ti se întîmpla. Crede în El pentru ca numai El merita!

ÎNCREDE-TE ÎN DOMNUL ISUS HRISTOS INDIFERENT DE CIRCUMSTANTELE VIETII !

1 COMENTARIU

  1. asta este un test de credinta si dragoste,statonicie… nu cred ca este un mod de viata. Domnul Isus se ingrijeste de noi, ca si de Petru, stie cand suntem incercati astfel incat sa ne pierdem credinta si intervine in mod- zicem noi – miraculos. Domnul Isus este cu noi clipa de clipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.