10 Februarie

0
51

“Ridicati-va ochii, si priviti holdele, care sînt albe acum, gata pentru seceris.” Ioan 4: 35

Daca te consideri un urmas al Domnului, daca sustii ca EL îti este Mîntuitor personal, atunci trebuie sa îti împartasesti credinta si cu ceilalti.

Daca consideri ca aceasta idee este greu de împlinit, în aceasta zi as dori sa te încurajez spunîndu-ti caîn ciuda slabiciunilor tale, a greselilor înfaptuite în trecut,  poti fi un martor eficient al Domnului Isus. Si poti sa-ti împartasesti credinta ta si altora !

Pentru a împlini această misiune, în primul rînd, cere-i Domnului sa-ti dea pasiune pentru oameni. De aici începe totul! Împartasirea credintei nu tine atît de mult de un program sau de anumite tehnici folosite, ci de o pasiune a inimii. Asadar, cere-i lui Dumnezeu sa îti dea aceasta pasiune, o flacara care sa-ti dea imbold pentru a le vorbi prietenilor tai sau celor din familia ta despre Isus Hristos.

În al doilea rînd, fii autentic. Majoritatea oamenilor se pot identifica prin experientele tale obisnuite. Asa ca, nu te teme sa le vorbesti oamenilor despre modul în care Isus Hristos lucreaza prin acestea în fiecare zi din viata ta. Tine minte: oamenii nu cauta perfectiune. Ci ei cauta pe cineva care este autentic si sincer.

În al treilea rînd, iubeste-i pe oameni neconditionat. Acest lucru este, se pare, cel mai greu. Dar este ceea ce a facut si Domnul Isus. Nu trebuie sa tii cont de felul în care te trateaza oamenii, ci iubeste-i neconditionat.

Si nu în ultimul rînd, vorbeste-le oamenilor despre Isus Hristos acum! Acest lucru ni-l spuneDomnul si în versetul din aceasta zi : “Ridicati-va ochii, si priviti holdele, care sînt albe acum, gata pentru seceris”. De aceeaeste responsabilitatea fiecarui crestin sa vorbeasca oamenilor despre Domnul Isus. Azi, si chiar acum!

Ma rog ca Dumnezeu sa-ti deacuraj sa-ti parasesti zona deconfort si sa începi sa-L proclami pe Domnul Isus si sa-ti împartasestimarturia personala, povestindtuturor celor cu care te vei întîlni, modul în care Dumnezeu a lucrat în viata ta.

ÎMPARTASIREA CREDINTEI TALE CU CEILALTI NU IMPLICA UN PROGRAM SAU ANUMITE TEHNICI, CI O PASIUNE A INIMII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.