11 Februarie

0
34

“Ci voi veți primi o putere, când Se va pogorî Duhul Sfânt peste voi, și-Mi veți fi martori în Ierusalim, în toată Iudea, în Samaria, și până la marginile pământului.” Fapte.1:8

A fi un martor activ si a-L face cunoscut pe Hristos prin puterea Duhului Sfant, este misiunea suprema a fiecarui copil a lui Dumnezeu.  Aceasta slujire nu este numai un semn al maturitatii spirituale, ci ne arata si calea prin care fiecare crestin poate ajunge la acesta statura spirituala.

Însusi Domnul Isus ne spune : “Veniți după Mine, și vă voi face pescari de oameni.” Marcu 1 :17

Cu toate acestea, trebuia sa va spun însa cu mare durere, ca multi crestini nu mai au astazi obiceiul de-a spune altora despre credinta lor. Acest pacat al tacerii, cred ca este pacatul cel mai raspandit prtintre crestini !

Este de neanteles de ce cei ce au ajuns sa cunoasca Evanghelia si sa-L iubeasca pe Hristos, nu sunt gata si sa spuna altora despre aceste binecuvantari. Aceasta este cea mai cruda stare de indiferenta si nepasare pe care o putem întalni.

Prietene; a-ti marturisi credinta, este prima responsabilitate pe care o ai ca si credincios!

Ar trebui sa-ti împlinesti acesta misiune, fiind motivat de dragoststea cu care ai fost iubit de Dumnezeu si care ti-a scimbat viata, si de starea de pacat a celor din jurul tau care au nevoie de mantuire.

Îti vei împlini oare aceasta responsabilitate în aceasta zi: “pescuind oameni”?

Daca nu ti-ai împlinit înca aceasta responsabilitate, te încurajez sa faci din aceasta datorie o prioritate a vietii tale. Pentru ca cineva din jurul tau are nevoie sa auda vestea buna a Evangheliei, îti promit ca daca îi vei vorbi despre Hristos, Dumnezeu îti va schimba viata!

DACA ÎL URMEZI PE HRISTOS, ATUNCI TREBUIE SA FII UN PESCAR DE OAMENI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.