11 Decembrie

0
52

“A venit la ai Sai, si ai Sai nu L-au primit . Dar tuturor celor ceL-au primit, adica celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul sase faca copii ai lui Dumnezeu; nascuti nu din sânge nici din voia firii lor , nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.” Ioan 1:12-13

Foarte multi oameni pierd oportunitatile vietii, pentru ca se considera nevrednici de ceea ce li se întâmpla. Acestia cred ca binecuvântarile pe care le întâlnesc nu sunt pentru ei , ci sunt rezervate doar celor ce au un statut special, fiind cineva în ochii oamenilor si cu o înalta pozitie în societate. Ce situatie trista! Sa fii atât de aproape de oportunitati de neimaginat si totusi sa nu ai parte de ele, doar din pricina rusinii sau a lipsei de îndrazneala, cauzata de o stare de nevrednicie. Sfânta Scriptura ne învata însa ca fiecare dintre noi, în ochii lui Dumnezeu,  avem un statut special. Aceasta nu din cauza meritelor noastre ci datorita dragostei Lui. Noi oamenii suntem coroana creatiunii lui Dumnezeu, carora Cel Preaînalt ne-a oferit cel mai mare dar. Prin venirea în lume a Fiului Sau, El ne-a adus mântuirea, viata vesnica si slava. Suntem de fapt oamenii Lui, având privilegiul de-a ne numi Copiii Sai si a deveni mostenitori ai Împaratiei Sale. De fapt, nasterea Domnului Isus ne arata ca nu cei ce au fost cineva în ochii societatii de atunci, s-au bucurat de oportunitatea întâlnirii cu Mesia. Ci au trait aceasta bucurie, oamenii simpli, dar care au avut curajul sa mearga spre locul unde au fost îndrumati. Acestia au depasit sentimentulde subapreciere si inferioritate si-au actionat prin credinta, considerând ca ceea ce le-a facut cunoscut Dumenzeu este pentru ei.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa Te slujesc cu credinta si îndrazneala, pentru ca sa nu pierd binecuvântarile pe care mi le-ai pregatit pentru acest Craciun. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.